Libnet.ro
UNICEF

01:05

Erdogan acuza SUA de razboi economic si vrea sa se alieze cu Rusia, China si Iran

Hotnews Hotnews,
 Erdogan acuza SUA de razboi economic si vrea sa se alieze cu Rusia, China si Iran

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat Statele Unite ca au declansat razboi economic impotriva Turciei, afirmand ca este pregait sa colaboreze cu Rusia, China si Iran pentru stabilizarea monetara, in contextul deprecierii puternice a lirei turce. continuă pe Hotnews

Erdogan acuza SUA de actiuni contra Turciei, avertiznd cu anularea parteneriatului bilateral

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan denunta, intr-un articol publicat in cotidianul The New York Times, actiunile unilaterale ale Statelor Unite impotriva Turciei, avertizand ca Administratia de la Ankara ar putea cauta alti aliati.

Medvedev, despre sanctiunile anuntate de SUA impotriva Rusiei in cazul Skripal: O declaratie de razboi economic

Rusia considera drept o declaratie de razboi economic decizia SUA de a adopta noi sanctiuni impotriva sa si va raspunde cu toate mijloacele pe care le are la dispozitie, a avertizat vineri premierul rus Dmitri Medvedev, relateaza AFP.

RAZBOI ECONOMIC. Chiar cand Erdogan le cerea turcilor sa schimbe dolarii si euro in lire turcesti, moneda nationala si-a continuat prabusirea

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut turcilor sa-si vanda dolarii si euro pe care ii detin pentru a sustine lira turceasca. Chiar in timpul discursului sau, lira turceasca si-a continuat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )