Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce este aceea o cula si cum arata cea mai veche locuinta boiereasca fortificata din Romania, scoasa la vanzare pentru jumatate mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce este aceea o cula si cum arata cea mai veche locuinta boiereasca fortificata din Romania, scoasa la vanzare pentru jumatate mil. euro

Cula Greceanu, situata in Maldaresti-Valcea, este cea mai veche cula din Romania locuinta boiereasca fortificata, cu mai multe caturi, raspandita in sec. 18 in Oltenia n. red), dar si una dintre cele mai spectaculoase constructii de acest fel. continuă pe Wall-Street Ro

Un roman a castigat cea mai dificila cursa a lumii! Cine este campionul de la Polul Nord

Bistriteanul Tibi Useriu a castigat cea mai dificila competitie a lumii, care s-a desfasurat la Polul Nord. Doar 19 sportivi, din cei 200 iregistrati pana acum in istoria Ultramaratonului, au reusit s castige pana acum. Insa performanta romanului e cu atat mai mare cu cat a terminat cu 12 ore inaintea termenului limita.

Romania va contribui la efortul UE privind migrantii din Grecia cu 70 de politisti, doua nave si alte mijloace logistice. MAI: Este cea mai mare contributie dupa Germania si Franta

Ministerul de Interne va contribui la efortul european pentru gestionarea crizei migratiei din Grecia cu 70 de politisti, 6 autospeciale, doua nave de patrulare maritima si alte mijloace logistice, avand cea mai semnificativa contributie dupa Germania si Franta, a declarat ministrul Petre Toba, potrivit unui comunicat MAI.

Moldova este cea mai saraca zona din tara dupa 25 ani de administratie PSD

Moldova este cea mai saraca zona din tara dupa 25 de ani de administratie PSD, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, copresedintele PNL Vasile Blaga.

A aparut cea mai ieftina masina electrica din lume. Iata cat de rapida este si ce poate sa faca

Fanii automobilelor Tesla se vor bucura sa afle ca cea mai ieftina masina electrica a companiei va fi facuta publica pe 31 martie, crie playtech. roMasinile Tesla sunt considerate autombile de lux, in egala.

Cea mai aroganta versiune de Gear S2 iti fura ochii

Considerat de multi ca fiind unul dintre cele mai atragatoare smartwatch-uri de pe mapamond, este greu de inteles de ce Samsung a decis sa imbrace Gear S2 in aur si diamante pentru o versiune ostentativa. in imaginea de mai sus puteti vedea cea mai recenta versiune de Gear S2. Aceasta este identica din punct de [].

Cum si-a transformat un barbat masina in cea mai rapida cabana din lume FOTO VIDEO

Un britanic in varsta de 51 de ani, Kevin Nicks, si-a transformat masina Volskswagen Passat in cea mai rapida cabana din lume. Bizarul automobil reuseste sa depaseasca 140 km/h.

Luna februarie, cea mai calda din istorie

Luna februarie a anului 2016 a fost cea mai calda inregistrata de cand au inceput masuratorile de temperatura - in 1880 -, au anuntat joi meteorologii de la Agentia Americane pentru Oceane si Atmosfera NOAA), potrivit Agerpres.

Ministrul Dezvoltarii: cea mai mare parte a banilor publici trebuie sa mearga spre administratia locala

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Vasile Dincu, a declarat, joi, ca cea mai mare parte a banilor publici trebuie sa mearga spre administratia locala.

Vasile Dincu: Romania are 658 de milioane de euro din fonduri europene. Cea mai mare parte a lor va ajunge la administratia locala

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Vasile Dincu, a declarat, joi, ca cea mai mare parte a banilor publici trebuie sa mearga spre administratia locala.

Cea mai ieftina masina electrica Tesla va fi anuntata pe 31 martie

Fanii automobilelor Tesla se vor bucura sa afle ca cea mai ieftina masina electrica a companiei va fi facuta publica pe 31 martie. Masinile Tesla sunt considerate autombile de lux, in egala masura din cauza tehnologiilor avansate din interior si a preturilor deloc accesibile. in speranta ca vor deveni insa creatii de masa, pe care [].

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )