Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ea este cea mai FRUMOASA femeie din America. Nu e de mirare ca a iesit castigatoarea concursului de Miss

Antena3 Antena3,
Ea este cea mai FRUMOASA femeie din America. Nu e de mirare ca a iesit castigatoarea concursului de Miss

Un trup fara defect, un chip de o frumusete iesita din comun, abilitati de comunicare si inteligenta - acestea au fost ingredientele care au facut din Nia Sanchez noua Miss America. Mai multe fotografii care. continuă pe Antena3

Maria Sharapova a felicitat-o pe Simona Halep. A jucat formidabil. A fost cea mai grea finala din cariera mea!

Maria Sharapova a declarat, sambata, dupa victoria de la Roland Garros, ca Simona Halep a jucat incredibil si a felicitat-o pe romanca. A fost cea mai grea finala din cariera mea. Felicitari Simonei, a.

EVGA anunta SuperNOVA 1600 G2, cea mai puternica sursa din portofoliu

EVGA a anuntat la Computex 2014, o noua sursa, cea mai puternica din portofoliul acestora, SuperNOVA 1600 G2. Dupa cum ii spune si numele, EVGA SuperNOVA 1600 G2are o putere de 1600 W si vine cu numele de cod complet120-G2-1600-X1. Sursa este complet modulara, reducand astfel aglomeratia de cabluri din carcasa. De asemenea, se spune ca va oferi o stabilitate de invidiat, fiind destinata pasionatilor si utilizatorilor extremi care o vor folosi probabil si pentru sesiuni de overclocking. Din punct [].

Arta care coloreaza Portul Constanta. Cea mai frumoasa magazie de cereale se afla in Dana 45

Un loc inedit a aparut in peisajul industrial al Portului Constanta. Magazia de cereale din Dana 45 a terminalului Minmetal este, din acest weekend, cel mai frumos reper al zonei.

Simona Halep, oficial pe locul 3 in clasamentul WTA. Este cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana. In clasamentul WTA de luni sportiva Sorana Cirstea a coborat doua locuri si este pe 28, iar Monica Niculescu a urcat de pe 76 pe 66.

Operatiune de salvare dramatica in Germania: Un barbat a cazut in cea mai adanca pestera din tara

O echipa de interventie incearca sa salveze un barbat in varsta de 52 de ani, ranit dupa ce a cazut intr-o pestera cu o adancime de 1000 metri din Germania, o operatiune care ar putea dura mai multe zile, relateaza BBC. Potrivit presei germane, barbatul este unul dintre cercetatorii care au descoperit pestera in urma cu cativa ani.

Angelina Jolie cele mai frumoase 10 aparitii pe covorul rosu!

Se spune despre ea ca este cea mai frumoasa femeie din lume, iar de fiecare data cand paseste pe covorul rosu, toate privirile sunt inevitabil atintite catre ea! Iata cele mai frumoase tinute purtate de ea pe red carpet in ultimii ani!.

Paula Seling, record la Eurovision: cea mai lunga nota din istoria show-ului

Desi nu au castigat concursul Eurovision 2014, Paula si Ovi, reprezentantii Romaniei, au lasat o impresie puternica si chiar au bifat un record al competitiei. Mai exact Paula Seling, care a avut cea mai lunga nota muzicala din istoria show-ului, o nota ce a durat 19,5 secunde.

Cea mai calduroasa zi. in zonele vestice teperaturile urca pana la 35 de grade

Canicula se instaleaza marti, in zonele vestice, unde temperaturile vor urca pana la 35 de grade. Este cea mai calduroasa zi de pana acum, in acest an. Va fi cald si la Bucuresti, unde vor fi pana la 34 de grade Celsius.

La doar 18 ani, Roxana Lapuste, cea mai tanara coregrafa din tara, si-a calificat echipa de majorete la Campionatul European

Roxana Lapuste are doar 18 ani si este fascinata de mai multi ani de dansul de majorete. A fost autodidacta si a ajuns sa faca pentru echipa sa coregrafii care au impresionat juriul de la Romania Danseaza, dar si pe instructorii de la Campionatul National, unde a urcat pe podium si a primit sansa de a participa la Campionatul European de Majorete.

Cea mai populara aplicatie mobila e un elogiu adus absurditatii

Cea mai populara aplicatie din Play Store Google si AppStore e Make it Rain. Pentru ca nu stiam ce e cu ea, am decis sa o testam. Si ne-am dat seama ca absurditatea e la ea acasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )