Libnet.ro
UNICEF

18:45

Arta care coloreaza Portul Constanta. Cea mai frumoasa magazie de cereale se afla in Dana 45

Adevărul Adevărul,
Arta care coloreaza Portul Constanta. Cea mai frumoasa magazie de cereale se afla in Dana 45

Un loc inedit a aparut in peisajul industrial al Portului Constanta. Magazia de cereale din Dana 45 a terminalului Minmetal este, din acest weekend, cel mai frumos reper al zonei. continuă pe Adevărul

Ea este cea mai FRUMOASA femeie din America. Nu e de mirare ca a iesit castigatoarea concursului de Miss

Un trup fara defect, un chip de o frumusete iesita din comun, abilitati de comunicare si inteligenta - acestea au fost ingredientele care au facut din Nia Sanchez noua Miss America. Mai multe fotografii care.

Concursul de arta urbana din Portul Constanta, Street Art Contest, isi alege castigatorii

Dana 45 a terminalului Minmetal din Portul Constanta este in weekend terenul de joaca, dar si de intrecere al artistilor urbani. Cu vopseluri si spray-uri colorate, acestia au colorat o magazie cu pereti exteriori de 700 metri patrati, cu teme specifice istoriei portuare.

Street Art Contest, concursul de arta urbana din Portul Constanta, isi alege castigatorii

Dana 45 a terminalului Minmetal din Portul Constanta este in weekend terenul de joaca, dar si de intrecere al artistilor urbani. Cu vopseluri si spray-uri colorate, acestia au colorat o magazie cu pereti exteriori de 700 metri patrati, cu teme specifice istoriei portuare.

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre selectionatele de la CM

Reprezentativa Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, care estimeaza la 916 milioane de dolari pretul .

Paula Seling, record la Eurovision: cea mai lunga nota din istoria show-ului

Desi nu au castigat concursul Eurovision 2014, Paula si Ovi, reprezentantii Romaniei, au lasat o impresie puternica si chiar au bifat un record al competitiei. Mai exact Paula Seling, care a avut cea mai lunga nota muzicala din istoria show-ului, o nota ce a durat 19,5 secunde.

Maria Sharapova: A fost cea mai dura finala de Grand Slam pe care am jucat-o, tot respectul pentru Simona Halep

Maria Sharapova a castigat, sambata, pentru a doua ora in cariera turneul de la Roland Garros, jucatoarea din Rusia trecand in trei seturi de Simona Halep. A fost cea mai dura finala de Grand Slam pe care am jucat-o, a precizat Sharapova.

EVGA anunta SuperNOVA 1600 G2, cea mai puternica sursa din portofoliu

EVGA a anuntat la Computex 2014, o noua sursa, cea mai puternica din portofoliul acestora, SuperNOVA 1600 G2. Dupa cum ii spune si numele, EVGA SuperNOVA 1600 G2are o putere de 1600 W si vine cu numele de cod complet120-G2-1600-X1. Sursa este complet modulara, reducand astfel aglomeratia de cabluri din carcasa. De asemenea, se spune ca va oferi o stabilitate de invidiat, fiind destinata pasionatilor si utilizatorilor extremi care o vor folosi probabil si pentru sesiuni de overclocking. Din punct [].

Simona Halep, nominalizata de WTA cea mai buna jucatoare a lunii mai, alaturi de Serena Williams si Maria Sharapova

Simona Halep a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai, in urma calificarii in finala Roland Garros. Romanca este in competitie cu Maria Sharapova si Serena.

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre echipele calificate la Cupa Mondiala

Nationala Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, informeaza Mediafax. Sursa citata estimeaza ca pretul.

Cea mai calduroasa zi. in zonele vestice teperaturile urca pana la 35 de grade

Canicula se instaleaza marti, in zonele vestice, unde temperaturile vor urca pana la 35 de grade. Este cea mai calduroasa zi de pana acum, in acest an. Va fi cald si la Bucuresti, unde vor fi pana la 34 de grade Celsius.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )