Libnet.ro
UNICEF

11:30

La doar 18 ani, Roxana Lapuste, cea mai tanara coregrafa din tara, si-a calificat echipa de majorete la Campionatul European

Adevărul Adevărul,
La doar 18 ani, Roxana Lapuste, cea mai tanara coregrafa din tara, si-a calificat echipa de majorete la Campionatul European

Roxana Lapuste are doar 18 ani si este fascinata de mai multi ani de dansul de majorete. A fost autodidacta si a ajuns sa faca pentru echipa sa coregrafii care au impresionat juriul de la Romania Danseaza, dar si pe instructorii de la Campionatul National, unde a urcat pe podium si a primit sansa de a participa la Campionatul European de Majorete. continuă pe Adevărul

Cea mai populara aplicatie mobila e un elogiu adus absurditatii

Cea mai populara aplicatie din Play Store Google si AppStore e Make it Rain. Pentru ca nu stiam ce e cu ea, am decis sa o testam. Si ne-am dat seama ca absurditatea e la ea acasa.

Rezultatele Dacia in Franta: 600.000 de automobile in doar 9 ani

Constructorul din Mioveni a sarbatorit de curand vanzarea automobilului cu numarul 600. 000 pe cea mai importanta piata a sa, Franta. Impresionanta valoare a fost atinsa de producatorul autohton in mai putin de noua ani de la momentul lansarii in aceasta tara.

18 ani de inchisoare pentru criminalul tinerei Izolda Baczoni, plus despagubiri de zeci de mii de euro

Criminalul tinerei Izolda Baczoni a fost condamnat la 18 ani de inchisoare, de catre magistratii Tribunalului Bihor. Sabin Cristian Gojda 21 de ani) a ucis-o cu sange rece pe tanara, a strangulat-o dupa care a abandonat cadavrul intr-un canal colector. El sa plateasca despagubiri de 90. 000 de euro.

Cea mai mare colectie de jocuri din lume este pusa la vanzare

Certificata de Cartea Recordurilor Guiness, cea mai mare colectie de jocuri detinuta de o persoana poate fi cumparata online. A muncit mult sa o adune. Michael Thomasson a petrecut peste 25 de ani pentru a strange o colectie de jocuri demna de Cartea Recordurilor. in urma cu ceva timp, cand a primit diploma celor de la Guiness, aceasta totaliza 10. 607 titluri unice, in timp ce la data vanzarii valoarea exacta a depasit 11. Pentru ca pe langa titlul de colectionar [].

Melanie Griffith a intentat divort actorului Antonio Banderas dupa o casnicie de 18 ani

Actrita Melanie Griffith a intentat divort actorului spaniol Antonio Banderas, dupa o casnicie de 18 ani, invocand diferente ireconciliabele, potrivit unei cereri depuse de aceasta la Curtea Superioara din Los Angeles, scrie Reuters. Astfel, una dintre cele mai longevive relatii de la Hollywood isi gaseste sfarsitul intr-un mod prietenos si tandru.

Simona Halep, nominalizata de WTA cea mai buna jucatoare a lunii mai, alaturi de Serena Williams si Maria Sharapova

Simona Halep a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai, in urma calificarii in finala Roland Garros. Romanca este in competitie cu Maria Sharapova si Serena.

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre echipele calificate la Cupa Mondiala

Nationala Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, informeaza Mediafax. Sursa citata estimeaza ca pretul.

Cea mai calduroasa zi. in zonele vestice teperaturile urca pana la 35 de grade

Canicula se instaleaza marti, in zonele vestice, unde temperaturile vor urca pana la 35 de grade. Este cea mai calduroasa zi de pana acum, in acest an. Va fi cald si la Bucuresti, unde vor fi pana la 34 de grade Celsius.

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre selectionatele de la CM

Reprezentativa Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, care estimeaza la 916 milioane de dolari pretul .

Paula Seling, record la Eurovision: cea mai lunga nota din istoria show-ului

Desi nu au castigat concursul Eurovision 2014, Paula si Ovi, reprezentantii Romaniei, au lasat o impresie puternica si chiar au bifat un record al competitiei. Mai exact Paula Seling, care a avut cea mai lunga nota muzicala din istoria show-ului, o nota ce a durat 19,5 secunde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )