Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ea este cea mai frumoasa romanca. Andreea Chiru ne va reprezenta la finala Miss World din Indonezia

Antena3 Antena3,
Ea este cea mai frumoasa romanca. Andreea Chiru ne va reprezenta la finala Miss World din Indonezia

Cea mai frumoasa romanca a fost desemnata joi seara. Tanara are 20 de ani, este din Braila si se numeste Andreea Chiru. Castigatoarea ne va reprezenta la finala Miss World care va avea loc in luna septembrie. continuă pe Antena3

Miss World Romania este braileanca. Andreea Chiru va reprezenta Romania in Indonezia

Cea mai frumoasa romanca, braileanca Andreea Chiru, va merge la toamna sa reprezinte Romania la finala Miss World, care va avea loc in Indonezia. Tanara i-a cucerit pe membrii juriului cu sarmul ei.

FOTO Andreea Chiru, reprezentanta Romaniei la Miss World 2013

A fost aleasa cea mai frumoasa romanca care va reprezenta numele tarii la finala mondiala a uneia dintre cele mai prestigioase competitii internationale de frumusete: Miss World. in finala locala, organizata joi, 1 august, Andreea Chiru - studenta in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti - a fost desemnata Miss World Romania.

Erste: Romania este cea mai atractiva piata de frontiera din regiune

Romania se afla pe un drum bun din punct de vedere economic, considera analistii Erste Group, care plaseaza tara noastra in topul celor mai atractive piete de fronitera. Acestia spun ca sunt optimisti cu privire la revenirea economiilor din regiune.

Este cea mai bine imbracata vedeta pentru Vanity Fair

Ii merge bine pe toate planurile. S-a casatorit recent, in cariera se bucura de succes, iar acum.

VIDEO Cum e in uzina Mercedes-Benz Sindelfingen, cea mai mare a Grupului Daimler

Mercedes-Benz ne arata, intr-un clip de sapte minute, principalele etape prin care o foaie de tabla si alte componente ajung sa formeze in final o masina premium totul filmat in uzina Sindelfingen, cea mai mare si mai avansata a marcii premium germane. La Sindelfingen sunt produse modele precum Clasa C Sedan, Clasa E Sedan si Estate), Clasa S, CL, CLS, CLS Shooting Brake, SLS AMG Coupe si Roadster). Uzina Sindelfingen este cea mai mare a Grupului Daimler. Fabrica are o suprafata totala de 2. 149 metri parati mp), avand o amprenta la sol de 1. 000 mp. Aici lucreaza aproape 26. 000 angajati si sunt produse anual aproape 425. 000 automobile. Uzina din Sindelfingen a fost fondata in 1915 si a produs initial avioane si motoare pentru avioane, iar in 1919 a produs primele automobile.

Cum arata cea mai scumpa casa din SUA

Este cea mai scumpa casa din Statele Unite. Valoreaza 190 de milioane de dolari. O avere, in toata puterea cuvantului. Dar banii nu vor fi aruncati pe fereastra: o splendita vila, de un gust rafinat, deloc ostentativ. Cop.

Andreea Chiru, de 20 de ani, a fost desemnata Miss World 2013 Romania

Andreea Chiru, in varsta de 20 de ani, a fost desemnata, joi, castigatoarea competitiei Miss World 2013 Romania Tanara este din Braila si va reprezenta Romania la Miss World 2013, care se va desfasura.

Titularizare 2013 Religie ortodoxa - disciplina cu cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in Cluj

Disciplina Religie ortodoxa a inregistrat cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in judetul Cluj. 51 de candidati au concurat pe un post didactic de religie. Locul al II-lea in topul celor mai cautate posturi didactice este Istoria, unde au fost 42 candidati pe loc, iar locul al III-lea este Limba si literatura romana, cu 33,33 candidati pe loc, scrie Agerpres. Descarca din articol subiectele si baremele de la Religie ortodoxa - Titularizare 2013.

Moldova se claseaza printre tarile cu cea mai inalta mortalitate din regiune

Moldova se claseaza printre tarile cu cea mai inalta mortalitate din regiune. Cel mai frecvent decesele sunt cauzate de boli ale sistemului circulator 57,5%), urmate de tumori 14,5%), bolile aparatului digestiv 9,1%) si altele. Datele sunt prezentate in proiectul Strategiei nationale de sanatate publica pentru anii 2014-2020.

Vanzarile GM, Ford si Chrysler cresc puternic; piata americana are cea mai buna evolutie dupa 2007

Cei trei mari producatori auto din SUA au inregistrat cresteri puternice ale vanzarilor in iulie, de 11% in cazul Ford Motor si Chrysler si de 16% in cazul General Motors, sustinute de livrarile in leasing, iar piata americana se indreapta spre cea mai.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )