Libnet.ro
UNICEF

13:30

Erste: Romania este cea mai atractiva piata de frontiera din regiune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Erste: Romania este cea mai atractiva piata de frontiera din regiune

Romania se afla pe un drum bun din punct de vedere economic, considera analistii Erste Group, care plaseaza tara noastra in topul celor mai atractive piete de fronitera. Acestia spun ca sunt optimisti cu privire la revenirea economiilor din regiune. continuă pe Wall-Street Ro

Astazi sunt anuntate 50 de grade Celsius la soare. Este cea mai calduroasa zi din an. Vezi din INFOGRAFIC cum sa te aperi de canicula

Pregatiti umbrelele de soare si sticlele de apa rece! Astazi va fi cea mai calduroasa zi din an, de pana acum. E cod galben de canicula in jumatate de tara si portocaliu in mai multe judete si in.

Luni este cea mai fierbinte zi a verii

Meteorologii spun ca astazi va fi cea mai fierbinte zi a acestei veri, cu maxime ce se vor situa in jurul valorii de 37 de grade in majoritatea regiunilor, scrie Adevarul .

Europa trimite caniculasi in Romania. Astazi este cea mai fierbinte zi a verii

Meteorologii spun ca astazi va fi cea mai fierbinte zi a acestei veri, cu maxime ce se vor situa in jurul valorii de 37 de grade in majoritatea regiunilor.

Este cea mai bine imbracata vedeta pentru Vanity Fair

Ii merge bine pe toate planurile. S-a casatorit recent, in cariera se bucura de succes, iar acum.

VIDEO Cum e in uzina Mercedes-Benz Sindelfingen, cea mai mare a Grupului Daimler

Mercedes-Benz ne arata, intr-un clip de sapte minute, principalele etape prin care o foaie de tabla si alte componente ajung sa formeze in final o masina premium totul filmat in uzina Sindelfingen, cea mai mare si mai avansata a marcii premium germane. La Sindelfingen sunt produse modele precum Clasa C Sedan, Clasa E Sedan si Estate), Clasa S, CL, CLS, CLS Shooting Brake, SLS AMG Coupe si Roadster). Uzina Sindelfingen este cea mai mare a Grupului Daimler. Fabrica are o suprafata totala de 2. 149 metri parati mp), avand o amprenta la sol de 1. 000 mp. Aici lucreaza aproape 26. 000 angajati si sunt produse anual aproape 425. 000 automobile. Uzina din Sindelfingen a fost fondata in 1915 si a produs initial avioane si motoare pentru avioane, iar in 1919 a produs primele automobile.

Piata auto americana, la cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor GM, Ford si Chrysler

Piata auto americana a inregistrat cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor tot mai bune inregistrate de General Motors, Ford si Chrysler, potrivit Mediafax. Ford si Chrysler au inregistrat o.

Titularizare 2013 Religie ortodoxa - disciplina cu cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in Cluj

Disciplina Religie ortodoxa a inregistrat cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in judetul Cluj. 51 de candidati au concurat pe un post didactic de religie. Locul al II-lea in topul celor mai cautate posturi didactice este Istoria, unde au fost 42 candidati pe loc, iar locul al III-lea este Limba si literatura romana, cu 33,33 candidati pe loc, scrie Agerpres. Descarca din articol subiectele si baremele de la Religie ortodoxa - Titularizare 2013.

Focal cea mai utila aplicatie foto Android vine doar cu CyanogenMod [VIDEO]

Functii avansate, o interfata intuitiva si o performanta ridicata sunt doar cateva elemente care atrag atentia asupra Cyanogenmod Focal. Fotografia cu smartphone-ul nu mai este de mult timp o raritate, ci o realitate care ne inconjoara peste tot. In continuare cele mai multe fotografii urcate pe Flickr sunt realizate cu un iPhone, insa nu pentru pentru ca ar avea cea mai buna camera, ci pentru ca aceasta este camera pe care o ai cu tine in permanenta. Senzorii foto la .

ONU: Luna iulie, cea mai sangeroasa din ultimii ani in Irak - circa 1.057 de persoane ucise

Misiunea ONU informeaza ca in iulie au fost ucise aproximativ 1. 057 de persoane in Bagdad, fiind considerata cea mai sangeroasa luna din ultimii ani in Irak, potrivit BBC.

Presedintele BCE, Mario Draghi: Perioada cea mai dificila pentru zona euro pare sa se fi incheiat

Presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, a declarat, joi, ca perioada cea mai dificila pentru zona euro pare sa se fi incheiat, potrivit Mediafax. Indicatorii privind increderea au aratat noi.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )