Libnet.ro
UNICEF

14:00

Andreea Chiru, de 20 de ani, a fost desemnata Miss World 2013 Romania

B1 B1,
Andreea Chiru, de 20 de ani, a fost desemnata Miss World 2013 Romania

Andreea Chiru, in varsta de 20 de ani, a fost desemnata, joi, castigatoarea competitiei Miss World 2013 Romania Tanara este din Braila si va reprezenta Romania la Miss World 2013, care se va desfasura. continuă pe B1

FOTO Andreea Chiru, reprezentanta Romaniei la Miss World 2013

A fost aleasa cea mai frumoasa romanca care va reprezenta numele tarii la finala mondiala a uneia dintre cele mai prestigioase competitii internationale de frumusete: Miss World. in finala locala, organizata joi, 1 august, Andreea Chiru - studenta in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti - a fost desemnata Miss World Romania.

Ea este cea mai frumoasa romanca. Andreea Chiru ne va reprezenta la finala Miss World din Indonezia

Cea mai frumoasa romanca a fost desemnata joi seara. Tanara are 20 de ani, este din Braila si se numeste Andreea Chiru. Castigatoarea ne va reprezenta la finala Miss World care va avea loc in luna septembrie.

Miss World Romania este braileanca. Andreea Chiru va reprezenta Romania in Indonezia

Cea mai frumoasa romanca, braileanca Andreea Chiru, va merge la toamna sa reprezinte Romania la finala Miss World, care va avea loc in Indonezia. Tanara i-a cucerit pe membrii juriului cu sarmul ei.

FOTO Cele 14 finaliste care concureaza joi seara la Miss World Romania 2013

Joi seara se alege castigatoarea care va reprezenta anul acesta Romania la cel mai important concurs de frumusete, Miss World, ce va avea loc in Indonezia, in septembrie. Sa le cunoastem pe cele 14 finaliste care se lupta pentru titlul de glorie.

Focsaneanca Nausica Mircea a creat rochiile de seara ale finalistelor de la Miss World Romania

Evenimentul va avea loc joi seara, de la ora 19. 00, la AmbasadOr Otopeni, urmand sa se decida care va fi reprezentanta tarii noastre la concursul Miss World 2013, care se va desfasura in septembrie, in Indonezia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2073 seconds )