Libnet.ro
UNICEF

10:30

Nu este o lovitura de stat. Ministrul polonez de Externe, despre evenimentele din Ucraina

Antena3 Antena3,
Nu este o lovitura de stat. Ministrul polonez de Externe, despre evenimentele din Ucraina

Ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, a postat sambata un mesaj pe reteaua de socializare Twitter ca evenimentele de la Kiev nu constituie o lovitura de stat. Nu este o lovitura de stat. Cladirile. continuă pe Antena3

VIDEO Ministrul polonez de externe, catre unul dintre liderii opozitiei din Kiev: Daca nu sustineti acordul, veti fi toti morti

Ministrul polonez de externe, Radoslaw Sikorski, a fost filmat in timp ce ii spunea unui lider al miscarii de protest din Ucraina: Daca nu sustineti acest acord), veti avea legea martiala, veti avea armata. Veti fi toti morti, transmite ITV.

Ministrul polonez de Externe: Evenimentele din Ucraina nu constituie o lovitura de stat

Radoslaw Sikorski, ministrul polonez de Externe, a afirmat, sambata, ca evenimentele de la Kiev nu constituie o lovitura de stat, iar omologii sai francez si german au indemnat puterea si opozitia sa respecte.

Ministrul polonez de externe, catre unul dintre liderii opozitiei din Kiev: Daca nu sustineti acordul veti avea lege martiala, veti fi toti morti (VIDEO)

Ministrul polonez de externe, Radoslaw Sikorski, a fost filmat in timp ce ii spunea unui lider al miscarii de protest din Ucraina, ca daca nu sustine acordul se va lasa cu multe victime in randul.

Ministrul de externe polonez negociaza la Kiev, in vreme ce Titus Corlatean e blocat in ...

Liderii UE se implica pentru rezolvarea crizei de la Kiev, iar Romania se confrunta cu probleme meteorologice. Situatia de la Kiev a angrenat marile puteri europene, o atentie speciala fiind acordata chiar de vecinii Ucrainei, relateaza B1TV. Ministrul polonez de externe Radoslaw Sikorski, alaturi de omologul sau german si cel francez, mediaza, de mai bine de 24 de ore, negocierile dintre Viktor Ianukovici si opozitie. Ministrul polonez este direct implicat in discutiile de la Kiev, fiinf unul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )