Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrul polonez de externe, catre unul dintre liderii opozitiei din Kiev: Daca nu sustineti acordul veti avea lege martiala, veti fi toti morti (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul polonez de externe, catre unul dintre liderii opozitiei din Kiev: Daca nu sustineti acordul veti avea lege martiala, veti fi toti morti (VIDEO)

Ministrul polonez de externe, Radoslaw Sikorski, a fost filmat in timp ce ii spunea unui lider al miscarii de protest din Ucraina, ca daca nu sustine acordul se va lasa cu multe victime in randul. continuă pe B1

VIDEO Ministrul polonez de externe, catre unul dintre liderii opozitiei din Kiev: Daca nu sustineti acordul, veti fi toti morti

Ministrul polonez de externe, Radoslaw Sikorski, a fost filmat in timp ce ii spunea unui lider al miscarii de protest din Ucraina: Daca nu sustineti acest acord), veti avea legea martiala, veti avea armata. Veti fi toti morti, transmite ITV.

Iulia Timosenko cere inlaturarea lui Viktor Ianukovici si judecarea acestuia pentru crime

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, trebuie adus in fata justitiei pentru crimele in masa comise, afirma Iulia Timosenko, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, indemnand partidele proeuropene sa nu.

Vitali Kliciko, liderul opozitiei din Ucraina, a prezentat un plan de solutionare a crizei pe YouTube

Unul dintre liderii opozitiei ucrainene, Vitali Kliciko, a postat o inregistrare video pe site-ul YouTube in care afirma ca ziua de joi este decisiva si prezinta un plan in trei puncte pentru solutionarea crizei, relateaza postul BBC News pe pagina sa online.

VIDEO Vitali Kliciko, liderul opozitiei din Ucraina, a prezentat un plan de solutionare a crizei

Unul dintre liderii opozitiei ucrainene, Vitali Kliciko, a postat o inregistrare video pe site-ul YouTube in care afirma ca ziua de joi este decisiva si prezinta un plan in trei puncte pentru solutionarea crizei, relateaza postul BBC News pe pagina sa online.

Lider al opozitiei ucrainene: Civilii sunt impuscati de lunetisti profesionisti.

Bilantul mortilor creste la fiecare ora. Potrivit martorilor oculari, citati de presa ucraineana si internationala, au fost numarate cel putin 22 de cadavre in Piata Independentei. Alte surse anunta despre 17 morti, anunta http://www. jurnal. md. Oamenii sunt impuscati de lunetisti profesionisti aflati pe cladirea hotelului Ucraina, a declarat unul dintre liderii opozitiei ucrainene, Arsenii Iateniuk. El afirma ca hotelul este subordonat Administratiei de Stat a Presedintelui Ucrainei, prin .

Unul dintre cele mai mari MISTERE ale CRESTINISMULUI, elucidat. Biserica Ortodoxa are dovada

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii crestine ar putea fi elucidat. Chivotul Legii, care adaposteste tablitele de lut cu Cele Zece Porunci, scrise chiar de mana lui Dumnezeu si primite de Moise pe muntele.

Copilotul Razvan Petrescu, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Muntii ...

Copilotul Razvan Petrescu, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat, vineri, din Spitalul de Urgenta Cluj, dupa o luna de spitalizare. El este transportat cu o ambulata la Ramnicu Valcea, unde locuieste. Petrescu a iesit cu zambetul pe buze. El a facut, joi seara, cateva declaratii cu privire la accidentul in care Adrian iovan si Aura Ion si-au pierdut viata. Razvan petrescu a spus ca nu a respectat procedurile dupa prabusirea avionului in .

Ponta, despre solicitarea de demisie a conducerii ASF: Basescu e foarte suparat ca unul dintre sponsorii sai, patronul de la Astra Asigurari, are probleme

Premierul Victor Ponta a afirmat joi, la plecarea de la Ministerul Finantelor, ca solicitarea presedintelui Traian Basescu ca intreaga conducere ASF sa isi dea demisia, este motivata de faptul ca unul dintre sponsorii sai, patronul de la Astra Asigurari, are probleme.

VIDEO Ponta, despre solicitarea de demisie a conducerii ASF: Basescu e foarte suparat ca unul dintre sponsorii sai, patronul de la Astra Asigurari, are probleme

Premierul Victor Ponta a afirmat joi, la plecarea de la Ministerul Finantelor, ca solicitarea presedintelui Traian Basescu ca intreaga conducere ASF sa isi dea demisia, este motivata de faptul ca unul dintre sponsorii sai, patronul de la Astra Asigurari, are probleme. Cu aceeasi ocazie, premierul a adaugat ca, in calitate de ministru interimar de Finante, a delegat dreptul de semnatura secretarului de stat Dan Manolescu PNL).

Victor Ponta: Basescu este suparat ca patronul Astra Asigurari, unul dintre sponsorii sai, are probleme

Presedintele Traian Basescu a cerut revocarea conducerii Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) deoarece patronul societatii Astra Asigurari, unul dintre sponsorii sai, are probleme, a afirmat premierul Victor Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )