Libnet.ro
UNICEF

19:46

Este OFICIAL! A FOST DAT AFARA in ACEASTA SEARA!

Antena3 Antena3,
Este OFICIAL! A FOST DAT AFARA in ACEASTA SEARA!

Despartirea lui Christoph Daum de echipa nationala a devenit oficiala. Federatia Romana de Fotbal a anuntat incetarea colaborarii cu tehnicianul neamt. in urma recomandarii. continuă pe Antena3

Dupa ce a fost dat afara, Christoph Daum ataca: Sunt independent

Christoph Dauma fost destituit azi de pe banca echipei nationale, oferind o prima reactie in presa din tara natala. Germanul a declarat ca a fost supus numeroaselor presiuni venite din partea.

Este oficial! Christoph Daum pleaca de la echipa nationala

Despartirea lui Christoph Daum de echipa nationala a devenit oficiala. Federatia Romana de Fotbal a anuntat incetarea colaborarii cu tehnicianul neamt. in urma recomandarii.

MESAJUL REGELUI MIHAI, dat publicitatii in aceasta seara

Regele Mihai le transmite princepului Radu si fratelui acestuia, dupa decesul mamei lor, ca este alaturi de ei si ca stie prin ce trec acum, pentru ca stie cat de dureroasa este pierderea.

Subiectele zilei: Gara de Nord este oficial la cheremul taximetristilor; Plahotniuc va incerca sa-l devoreze pe Dodon; Lista produselor primite de mineri in iunie 1990

Basescu: Stiam ca se plimba la Coldea ziaristi, oameni de afaceri, politicieni. SRI mi-a spus ca sunt surse. Cand realizatorul relata afirmatiile colonelului. Toate scandalurile dupa care Primaria Bucuresti a dat 7,5 milioane de euro la Catedrala Neamului. Nu spun c-ar exista neaparat o relatie de cauzalitate intre.

USR cere anularea ordinului privind uciderea ursilor: Nu e o coincidenta ca ordinul a fost dat inaintea sezonului de vanatoare de trofee si nici ca Liviu Dragnea are o asociatie de vanatoare

Deputatul USR Adrian Prisnel i-a cerut miercuri ministrului Mediului, Gratiela Gavrilescu, sa anuleze ordinul privind cota de interventie in cazul speciilor de urs si lup, care permite uciderea 140 de ursi si 97 de lupi pentru trofee, se arata intr-un comunicat transmis de USR. Ordinul a fost dezbatut in Comisia pentru Agricultura din Camera Deputatilor, dupa ce a fost publicat in Monitorul Oficial, ceea ce a facut imposibila amendarea, explica USR.

SOCANT! SENATOR al Romaniei, BATUT la TELEVIZOR in timpul unei emisiuni in ACEASTA SEARA

Senatorul USR Mihai Gotiu sustine ca a fost batut cu pumnii si picioarele in pauza publicitara a unei emisiuni la o televiziune de stiri. Agresorul ar fi sociologul Mirel Palada, fost consilier al lui.

Gara de Nord este oficial la cheremul taximetristilor pirat, iar CFR nu gaseste nici o solutie

Din luna noiembrie a anului trecut, la Gara de Nord din Bucuresti nu mai este acreditata nici o companie care sa asigure serviciul de taximetrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )