Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dupa ce a fost dat afara, Christoph Daum ataca: Sunt independent

Antena3 Antena3,
Dupa ce a fost dat afara, Christoph Daum ataca: Sunt independent

Christoph Dauma fost destituit azi de pe banca echipei nationale, oferind o prima reactie in presa din tara natala. Germanul a declarat ca a fost supus numeroaselor presiuni venite din partea. continuă pe Antena3

Este OFICIAL! A FOST DAT AFARA in ACEASTA SEARA!

Despartirea lui Christoph Daum de echipa nationala a devenit oficiala. Federatia Romana de Fotbal a anuntat incetarea colaborarii cu tehnicianul neamt. in urma recomandarii.

E oficial! Contractul lui Christoph Daum a fost reziliat. Comunicatul Federatiei Romane de Fotbal confirma acest lucru

Contractul lui Christoph Daum cu federatia romana de Fotbal a fost reziliat, din aceasta seara neamtul fiind practic dat afara.

Christoph Daum isi intrerupe mandatul de selectioner al echipei nationale a Romaniei

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal FRF) Razvan Burleanu si selectionerul Christoph Daum au convenit, in urma recomandarii Comisiei Tehnice a FRF, incetarea colaborarii inaintea ultimelor doua partide din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, cu Kazahstan si Danemarca.

Christoph Daum isi intrerupe mandatul de antrenor al echipei nationale a Romaniei

Germanul Christoph Daum isi intrerupe mandatul de selectioner al echipei nationale a Romaniei, a anuntat joi site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

E OFICIAL: Christoph Daum nu mai este antrenorul echipei nationale a Romaniei

Federatia Romana de Fotbal a anuntat joi prin intermediul unui comunicat de presa incetarea raporturilor contractuale cu antrenorul Christoph Daum. in urma recomandarii Comisiei Tehnice a.

FRF: Burleanu si Christoph Daum au convenit incetarea colaborarii, inaintea ultimelor doua meciuri din preliminariile CM

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, joi, ca presedintele forului, Razvan Burleanu si selectionerul Christoph Daum au convenit incetarea colaborarii, inaintea ultimelor doua partide ale echipei Romaniei din preliminariile CM. Acordul urmeaza sa fie validat de Comitetul Executiv al FRF, relateaza News. ro.

Este oficial! Christoph Daum pleaca de la echipa nationala

Despartirea lui Christoph Daum de echipa nationala a devenit oficiala. Federatia Romana de Fotbal a anuntat incetarea colaborarii cu tehnicianul neamt. in urma recomandarii.

Un nou episod halucinant cu Christoph Daum. Ce i-a spus unui jucator la nationala

Christoph Daum isi petrece ultimele zile ca selectioner al Romaniei. Cel mai probabil, Comitetul Executiv al FRF va oficializa, in sedinta de vineri, despartirea de antrenorul german. in.

Ce spune Christoph Daum despre rezilierea contractului sau la echipa nationala

Reprezentantii Comisiei Tehnice a Federatiei Romane de Fotbal FRF) au propus, marti, rezilierea contractului lui Christoph Daum, inainte de ultimele doua meciuri din preliminariile Cupei Mondiale.

Christoph Daum rupe tacerea in presa din Germania. Ce spune despre Razvan Burleanu si cum vede despartirea de nationala Romaniei

Christoph Daum va fi demis de la nationala Romaniei, Comisia Tehnica a FRF luand aceasta decizie la sedinta de ieri.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )