Libnet.ro
UNICEF

13:45

Este oficial! Christoph Daum pleaca de la echipa nationala

Antena3 Antena3,
Este oficial! Christoph Daum pleaca de la echipa nationala

Despartirea lui Christoph Daum de echipa nationala a devenit oficiala. Federatia Romana de Fotbal a anuntat incetarea colaborarii cu tehnicianul neamt. in urma recomandarii. continuă pe Antena3

E OFICIAL: Christoph Daum nu mai este antrenorul echipei nationale a Romaniei

Federatia Romana de Fotbal a anuntat joi prin intermediul unui comunicat de presa incetarea raporturilor contractuale cu antrenorul Christoph Daum. in urma recomandarii Comisiei Tehnice a.

Este OFICIAL! A FOST DAT AFARA in ACEASTA SEARA!

Despartirea lui Christoph Daum de echipa nationala a devenit oficiala. Federatia Romana de Fotbal a anuntat incetarea colaborarii cu tehnicianul neamt. in urma recomandarii.

Christoph Daum rupe tacerea in presa din Germania. Ce spune despre Razvan Burleanu si cum vede despartirea de nationala Romaniei

Christoph Daum va fi demis de la nationala Romaniei, Comisia Tehnica a FRF luand aceasta decizie la sedinta de ieri.

Un nou episod halucinant cu Christoph Daum. Ce i-a spus unui jucator la nationala

Christoph Daum isi petrece ultimele zile ca selectioner al Romaniei. Cel mai probabil, Comitetul Executiv al FRF va oficializa, in sedinta de vineri, despartirea de antrenorul german. in.

Ce spune Christoph Daum despre rezilierea contractului sau la echipa nationala

Reprezentantii Comisiei Tehnice a Federatiei Romane de Fotbal FRF) au propus, marti, rezilierea contractului lui Christoph Daum, inainte de ultimele doua meciuri din preliminariile Cupei Mondiale.

Comisia Tehnica a decis: Daum pleaca de la Nationala! Cand urmeaza sa-i paraseasca pe tricolori

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal, intrunita, luni, la Casa Fotbalului, a propus conducerii FRF rezilierea contractului selectionerului echipei nationale a Romaniei, Christoph Daum, ca.

Comisia Tehnica a FRF a decis: Daum pleaca de la Nationala. Burleanu: Voi incepe negocierile de reziliere

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal, intrunita, luni, la Casa Fotbalului, a propus conducerii FRF rezilierea contractului selectionerului echipei nationale a Romaniei, Christoph Daum, ca.

Cosmin Contra, cale libera spre echipa nationala: Cu cine vrea sa il inlocuiasca Dinamo

Numirea oficiala a lui Cosmin Contra ca antrenor al echipei nationale de fotbal pare sa fie doar o chestiune de ore. Joi, FRF a anuntat oficial incheierea raporturilor contractuale cu Christoph Daum, iar.

Dan Petrescu, aproape de echipa nationala: Iuliu Muresan a conformat discutiile intre fostul mare jucator si conducerea FRF

Christoph Daum isi traieste ultimele zile pe banca echipei nationale a Romaniei. Tehnicianul german este propus spre demitere de Comisia Tehnica a FRF, iar sansele cele mai mari de a ii prelua.

E oficial! Contractul lui Christoph Daum a fost reziliat. Comunicatul Federatiei Romane de Fotbal confirma acest lucru

Contractul lui Christoph Daum cu federatia romana de Fotbal a fost reziliat, din aceasta seara neamtul fiind practic dat afara.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )