Libnet.ro
UNICEF

23:45

Este oficial: Olguta Vasilescu a revenit in Guvern

B1 B1,
Este oficial: Olguta Vasilescu a revenit in Guvern

Lia Olguta Vasilescu, vicepresedintele PSD, s-a intors in Guvern pe o pozitie onorifica, dupa ce a ramas fara portofoliu de ministru, devenind oficial consilier onorific al premierului in domeniul. continuă pe B1

Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa declaratiile lui Iohannis: Minte!

Lia Olguta Vasilescu a avut prima reactie dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis. Fostul ministru sustine ca presedintele a confirmat faptul ca este hotarat sa blocheze toate masurile bune ale.

Lia Olguta Vasilescu, ironica la adresa USR si PLUS: Ei nu au nicio vina ca nu stiu sa interpreteze o lege si niciun aiurit prin partid care sa le faca prost documentatia

Lia Olguta Vasilescu a postat un mesaj pe Facebook la adresaUSRsiPLUS, dupa ce BEC a respins participarea celor doua formatiuni, sub forma de alianta, la alegerile.

Olguta Vasilescu, atac la USR-PLUS: Lasa, baieti, ca vine Caramitru junior cu ordonanta de urgenta care va inscrie pe voi si ne desfiinteaza pe noi si se rezolva!

Lia Olguta Vasilescu s-a revoltat cupa ce liderii USR si PLUS au spus ca decizia Biroului Electoral Central de anulare a Aliantei celor doua formatiuni politice este mana PSD. Baietii de la USR.

Olguta Vasilescu, denunt impotriva procurorului care a anchetat-o

Olguta Vasilescu anunta ca a facut un denunt impotriva procurorului care a investigat-o, Claudia Rosu, si apolitistului judiciarAntonie Smarandache. Olguta Vasilescu a anuntat, in emisiunea.

OLGUTA VASILESCU: il asigur pe Iohannis ca voi fi foarte vizibila in perioada urmatoare

Deputatul PSD Olguta Vasilescu a declarat ieri ca, in calitate de purtator de cuvant al PSD si consilier onorific al premierului pe transporturi, va fi foarte vizibila in perioada urmatoare.

DRAGNEA: O sa o propun pe Olguta Vasilescu purtator de cuvant al PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, ca o va propune pe Olguta Vasilescu purtator de cuvant al partidului la primul Birou Permanent National al PSD.

Este oficial! Acestia sunt negociatorii din partea Parlamentului European care vor decide soarta lui Kovesi

A fost stabilita componenta echipei care va negocia la Parlamentul European pentru Kovesi. Aceasta este formata din: Claude Moraes, presedintele comisiei pentru libertati civile, justitie si afaceri interne.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )