Libnet.ro
UNICEF

14:30

Estonia vrea baze NATO permanente, impotriva amenintarii rusesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Estonia vrea baze NATO permanente, impotriva amenintarii rusesti

Estonia vrea ca NATO sa instaleze baze permanente pe teritoriul sau, pentru a o apara de Rusia vecina si spre a tempera temerile ca statul baltic fosta republica sovietica) ar putea fi urmatorul punct nevralgic, dupa Ucraina, a declarat astazi presedintele Toomas Hendrik, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta, la Beijing: Am cerut amplasarea de baze NATO permanente pe teritoriul Romaniei

Aflat intr-o vizita oficiala in China, premierul Victor Ponta a declarat ca, in actualul context international, Romania a cerut amplasarea de baze militare permanente ale NATO pe teritoriul sau, asa cum au procedat si Polonia, si tarile Baltice.

Estonia doreste baze permanente ale NATO pe teritoriul sau

Estonia doreste ca NATO sa infiinteze baze permanente pe teritoriul sau pentru a proteja tara impotriva actiunilor Rusiei si pentru a risipi ingrijorarile potrivit carora statul baltic ar putea fi .

Cinci noi baze NATO in Europa de Est. Una in Romania

Alianta Nord Atlantica a anuntat ca va construi cinci noi baze militare in Europa de Est, pentru a contracara amenintarea venita din partea Rusiei. Una dintre aceste baze va fi construita in Romania, restul fiind pozitionate in Polonia, Lituania, Letonia si Estonia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )