Libnet.ro
UNICEF

06:30

Eugen Nicolaescu: Distribuirea cardurilor de sanatate cu medicii de familie este cea mai proasta solutie

Hotnews Hotnews,
 Eugen Nicolaescu: Distribuirea cardurilor de sanatate cu medicii de familie este cea mai proasta solutie

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, la Alexandria, ca'distribuirea cardurilor de sanatate cu medicii de familie este cea mai proasta solutie, angajamentul sau fiind pregatirea unui nou act normativ pana la 15 septembrie pentru rezolvarea acestei probleme, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Eugen Nicolaescu si Raed Arafat dezbat reforma in sanatate, la Alexandria

Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii si secretarul de stat Raed Arafat vor participa, maine, la Alexandria la o dezbatere despre reforma in sanatate, alaturi de reprezentanti ai sistemului sanitar din sapte judete.

Ministrul Eugen Nicolaescu vine la Alexandria sa dezbata reforma in sanatate

Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii va participa, maine, la Alexandria la o dezbatere despre reforma in sanatate, alaturi de reprezentanti ai sistemului sanitar din sapte judete.

Eugen Nicolaescu organizeaza dezbateri regionale pe marginea celor mai fierbinti teme ale reformei din Sanatate

Toate proiectele majore ale Ministerului Sanatatii vor fi dezbatute regional. Astfel, in cadrul mai multor intalniri in tara, reprezentanti ai societatii civile, asociatii de pacienti, dar si lideri de sindicat vor discuta impreuna cu ministrul Eugen Nicolaescu cele mai fierbinti teme ale reformei in Sanatate: legea malpraxisului, modificarea statutului spitalelor, cresterea veniturilor medicilor, precum si pachetul de servicii medicale de baza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )