Libnet.ro
UNICEF

12:01

Eugen Nicolicea, tun catre Klaus Iohannis: Cum se va transa la CCR razboiul dintre Palate

Antena3 Antena3,
Eugen Nicolicea, tun catre Klaus Iohannis: Cum se va transa la CCR razboiul dintre Palate

Eugen Nicolicea sustine ca presedintele Iohannis si liberalii interpreteaza gresit Constitutia pentru a forta alegerile anticipate. Nicolicea sustine ca, in aceasta situatie, este un conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Administratia Prezidentiala, iar acesta va fi transat la Curtea Constitutionala. continuă pe Antena3

EUGEN NICOLICEA: Presedintele va declansa un conflict constitutional daca va respinge propunerea de premier

Deputatul PSD Eugen Nicolicea afirma ca, in cazul in care presedintele Klaus Iohannis va respinge propunerea de premier facuta de o majoritate parlamentara, va declansa un conflict juridic de natura constitutionala impiedicand formarea unui Guvern, cu scopul declarat de a dizolva Parlamentul si a ajunge la and alegeri anticipate and .

KLAUS IOHANNIS, DUPA DEMITEREA CABINETULUI ORBAN: Voi insista pentru un guvern construit in jurul PNL

Demiterea guvernului Orban prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura depusa de PSD si UDMR reprezinta primul pas spre alegerile anticipate, a afirmat, ieri, presedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, oficial noul Premier al Romaniei. Klaus Iohannis a facut anuntul

La mai bine de 24 de ore de la votarea motiunii de cenzura cu 261 de voturi si demiterea Guvernului Orban, Presedintele Klaus Iohannis se pregateste sa anunte noul premier desemnat al Romaniei, dupa negocierile cu toate partidele parlamentare. Update: Ludovic Orban este premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis! Klaus Iohannis a facut si primele .

Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus Iohannis. Ce anunta despre alegerile anticipate

Victor Ponta a patricipat la discutii cu seful statului, despre desemenarea unui nou premier. Se stie ca propunerea PRO Romania este similara cu cea a PSD, si anume, pe Remus Pricopie. Recent, acesta a facut declaratii despre discutiile pe care le-a avut cu Klaus Iohannis. Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus .

Klaus Iohannis: il desemnez pe Ludovic Orban sa formeze un Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza premier tot pe Ludovic Orban. in cadrul declaratiei de presa sustinuta joi seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat ca prima varianta pe care o doreste este organizarea de alegeri anticipate.

Klaus Iohannis: il desemnez pe Ludovic Orban sa formeze un nou Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza premier tot pe Ludovic Orban. in cadrul declaratiei de presa sustinuta joi seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat ca prima varianta pe care o doreste este organizarea alegerilor anticipate.

KLAUS IOHANNIS: il desemnez pe Ludovic Orban premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a propus pe Ludovic Orban drept premier responsabil cu formarea unui nou guvern.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa ce a picat Guvernul Orban. Atac dur la adresa PSD

Klaus Iohannis a facut cateva declaratii in seara de miercuri, dupa ce Guvernul Orban a picat, in urma trecerii motiunii de cenzura initiata de PSD alaturi de UDMR. Presedintele Romaniei a dat un punct de vedere oficial, de la Palatul Cotroceni. Parlamentul a adoptat motiunea de cenzura propusa de social-democrati cu 261 de voturi pentru .

VIDEO Klaus Iohannis: Maine seara probabil voi anunta deja persoana desemnata premier Raman adeptul anticipatelor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat un calendar rapid dupa ce guvernul Orban a fost demis prin motiune de cenzura, prin consultari cu partidele, joi, care vor fi urmate probabil de anuntarea premierului desemnat, in cursul serii de maine. Seful statului a subliniat ca ramane adeptul alegerilor anticipate dar, daca va constata ca partidele parlamentare nu doresc acest lucru, va insista sa fie votat un guvern cu agenda reformatoare, construit de si in jurul PNL. Calendarul consultarilor presedintelui Iohannis cu partidele pentru propunerea de premier.

Radu Tudor: Klaus Iohannis este cel mai mare avocat al alegerilor anticipate

Jurnalistul Radu Tudor considera ca presedintele Klaus Iohannis este cel mai mare avocat al alegerilor anticipate, subliniind ca daca acestea au loc in luna mai sau iunie PNL se afla inca pe cai mari, insa daca acestea vor fi in noiembrie liberalii s-ar putea sa aiba probleme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )