Libnet.ro
UNICEF

18:00

Eugen Radulescu, BNR: Vor aparea tot mai multe fintech-uri, daca bancile nu vor prelua conceptul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eugen Radulescu, BNR: Vor aparea tot mai multe fintech-uri, daca bancile nu vor prelua conceptul

Fintech-urile exista marginal si in Romania, dar vor aparea tot mai multe daca bancile nu fac ceva in acest sens . ) Daca bancile nu vor prelua si ele acest concept de Fintech - n. r. ) vor fi altii care o vor face. Deja au inceput companii de. continuă pe Wall-Street Ro

Eugen Radulescu, BNR: Vor aparea tot mai multe fintech-uri, daca bancile nu vor prelua conceptul

Fintech-urile exista marginal si in Romania, dar vor aparea tot mai multe daca bancile nu fac ceva in acest sens . ) Daca bancile nu vor prelua si ele acest concept de Fintech - n. r. ) vor fi altii care o vor face. Deja au inceput companii de.

Eugen Radulescu, BNR: Doar 1% dintre IMM-urile din Romania pot fi considerate performante si ar putea lua credite

Doar 6. 600 dintre IMM-urile romanesti pot fi considerate performante, avand in acelasi timp si raportul datorii - capitaluri proprii subunitar, astfel incat sa poata sustine un volum de creditare semnificativ din partea bancilor, a declarat Eugen.

Studiu: Tot mai multe localuri respecta legea privind controlul tutunului

97% din localurile supuse unei evaluari repetate de catre Centrul pentru Politici si Analize in Sanatate PAS), la capitolul respectarii Legii privind controlul tutunului, au afisat la intrare, in cel mai vizibil loc, semnul de interzicere a fumatului.

Exercitiu NATO de amploare in Romania. Trafic ingreunat la finalul acestei saptamani pe mai multe drumuri nationale pentru deplasarea coloanelor militare

Traficul va fi ingreunat la sfarsitul saptamanii pe mai multe drumuri si autostrazi pentru deplasarea coloanelor militare in cadrul unui exercitiu NATO desfasurat pe teritoriul Bulgariei, Greciei si Romaniei, anunta Politia Romana. Exercitiul Noble Jump 2017 va avea loc in luna iunie, iar in zilele de joi, vineri si sambata mai multe coloane militare se vor deplasa pe teritoriul Romaniei.

Furtuna APOCALIPTICA la Moscova: Mai multe persoane si-au pierdut viata! (VIDEO, FOTO)

Mai multe persoane si-au pierdut viata luni dupa-amiaza, dupa ce o furtuna puternica s-a abatut peste capitala rusa Moscova, potrivit bilantului anuntat de primarul Serghei Sobianin, relateaza.

FOTO VIDEO Furtuna foarte puternica la Moscova. Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane si-au pierdut viata luni dupa-amiaza, dupa ce o furtuna puternica s-a abatut peste capitala rusa Moscova, potrivit bilantului anuntat de primarul Serghei Sobianin, relateaza BBC.

Grefierii de la mai multe instante din tara protesteaza fata de legea salarizarii

Grefierii de la mai multe instante din tara protesteaza, incepand de luni, fata de legea salarizarii, a declarat presedintele Projust, Stefania Teleman, sustinand ca aceasta categorie profesionala pierde venituri prin noua lege si ca reprezentantii acesteia nu au fost invitati la negocieri cu decidentii politici.

Trafic ingreunat la finalul saptamanii pe mai multe drumuri si autostrazi pentru deplasarea coloanelor militare la un exercitiu NATO

Traficul va fi ingreunat la sfarsitul saptamanii pe mai multe drumuri si autostrazi pentru deplasarea coloanelor militare in cadrul unui exercitiu NATO desfasurat pe teritoriul Bulgariei, Greciei si Romaniei, anunta Politia Romana.

Accident la telecabina Balea Cascada Balea Lac. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite duminica, dupa ce telecabina care face legatura intre Balea Cascada si Balea Lac a intrat cu viteza si s-a lovit de peron .

Telecabina de la Balea Lac a intrat cu viteza in statie si s-a lovit de peron, mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, duminica, dupa ce telecabina care face legatura intre Balea Cascada si Balea Lac a intrat cu viteza in statie si s-a lovit de peron, transmite News. ro.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )