Libnet.ro
UNICEF

16:45

Eugen Teodorovici, ANUNT DE ULTIMA ORA despre declaratia 600: Ce se va intampla cu FORMULARUL care a creat un adevarat HAOS FISCAL

B1 B1,
Eugen Teodorovici, ANUNT DE ULTIMA ORA despre declaratia 600: Ce se va intampla cu FORMULARUL care a creat un adevarat HAOS FISCAL

In urma audierilor din comisia parlamentara, propunerea de ministru la Finante, Eugen Teodorovici, a venit cu o noua solutie pentru rezolvarea haosului provocat in fiscalitate de aparitia declaratiei 60. continuă pe B1

Ministrul propus la Finante, anunt CAPITAL despre DECLARATIA 600

Eugen Teodorovici a fost nominalizat vineri pentru a conduce Ministerul Finantelor Publice. Imediat dupa ce a iesit de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, in care s-a decis care vor fi noii.

Ministrul propus la Finante, anunt CAPITAL despre DECLARATIA 600! Toti romanii TREBUIE SA AFLE!

Senatorul Eugen Teodorovici a fost nominalizat vineri pentru a conduce Ministerul Finantelor Publice. Imediat dupa ce a iesit de la sedinta Comitetului Executiv National CEx) al PSD, in care s-a decis car.

Teodorovici si Dancila, ANUNT DE ULTIMA ORA despre formularul care a declansat HAOSUL FISCAL

UPDATE: Premierul desemnat, Vasilica Viorica Dancila, a anuntat, chiar in plenul Parlamentului, ca nu va introduce in mandatul sau nicio taxa noua, iar in aceasta saptamana vor.

Kovesi, ANUNT DE ULTIMA ORA despre Legile Justitiei, chiar in ziua investirii Guvernului Dancila

Laura Codruta Kovesi desfiinteaza Legile Justitiei. Sefa DNA a declarat, luni, ca prin modificarea Legilor Justitiei nu se doreste eficientizarea si reformarea sistemului, ci dependenta procurorilor de ceva, .

Kovesi, reactie de ultima ora despre statul paralel

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, referitor la statul paralel din care ar face parte, ca, daca exista interese paralele sunt ale.

Eugen Teodorovici: Nu exclud revenirea la impozitarea progresiva, daca are o logica. Declaratia 600 ar putea fi unita cu Declaratia 200

Noul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat luni, dupa audierea in Comisia de buget-finante din Parlament, ca nu exclude revenirea la impozitarea progresiva, daca aceasta masura are o logica si daca se va dovedi ca este o masura mai buna pentru romani, iar Declaratia 600 ar putea fi unita cu Declaratia 200.

Teodorovici, veste incredibila despre Formularul 600

Formularul 600, care vizeaza obligatiile referitoare la contributiile sociale, ar putea fi unificat cu Declaratia 200, potrivit ministrului propus al Finantelor, Eugen Teodorovici. in prima.

Eugen Teodorovici ii ia locul lui Ionut Misa la Finante. Adversar al revolutiei fiscale, nu vrea inchisoare pentru angajatori, este impotriva Declaratiei 600

Social-democratul Eugen Teodorovici, presedinte al comisiei de buget-finante din Senat, a fost propus pentru a fi noul ministru de Finante, in Guvernul Dancila, luandu-i locul lui Ionut Misa. in cazul in care va fi acceptat, el va avea pe masa mai multe proiecte asupra carora s-a aratat a fi impotriva.

Eugen Teodorovici, despre relatia cu creierul programului de guvernare PSD, Darius Valcov, si rolul pe care il va juca in Ministerul de Finante (VIDEO)

La finalul audierilor din comisia parlamentara, Eugen Teodorovici a raspuns in fata jurnalistilor mai multor intrebari privind relatia pe care o are cu Darius Valcov, cel considerat.

Schimbari de ultima ora in guvernul Dancila: Teodorovici - votat la Finante, George Ivascu la Cultura, Birchall - vicepremier

Sunt modificari de ultima ora, vineri dimineata, in ce priveste componenta viitorului guvern. Desi la ora 11, Comitetul Executiv National al PSD se reuneste pentru a stabili noii ministri din Executivul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )