Libnet.ro
UNICEF

05:00

Teodorovici, veste incredibila despre Formularul 600

Antena3 Antena3,
Teodorovici, veste incredibila despre Formularul 600

Formularul 600, care vizeaza obligatiile referitoare la contributiile sociale, ar putea fi unificat cu Declaratia 200, potrivit ministrului propus al Finantelor, Eugen Teodorovici. in prima. continuă pe Antena3

Teodorovici: Formularul 600 si Declaratia 200 ar putea fi unificate

Formularul 600, care vizeaza obligatiile referitoare la contributiile sociale, ar putea fi unificat cu Declaratia 200, potrivit ministrului propus al Finantelor, Eugen Teodorovici, scrie Agerpres .

Contribuabilii nu mai trebuie sa depuna formularul 600

Ministrul propus al Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat astazi ca formularul 600 urmeaza sa fie eliminat, iar contribuabilii nu mai trebuie sa il depuna.

Viorica Dancila: De saptamana aceasta vom renunta la formularul 600

Premierul desemnat Viorica Dancila a declarat, luni, in plenul Parlamentului, ca de saptamana aceasta vom renunta la formularul 600, iar cat timp va fi in functie nu se va introduce nicio taxa noua, potrivit Hotnews .

Eugen Teodorovici, ANUNT DE ULTIMA ORA despre declaratia 600: Ce se va intampla cu FORMULARUL care a creat un adevarat HAOS FISCAL

In urma audierilor din comisia parlamentara, propunerea de ministru la Finante, Eugen Teodorovici, a venit cu o noua solutie pentru rezolvarea haosului provocat in fiscalitate de aparitia declaratiei 60.

Noul ministru al Finantelor: NU MAI DEPUNETI FORMULARUL 600! Amanam termenul, dar pentru a-l elimina

Declaratia 600 va fi eliminata Citeste mai mult la:.

Ministrul propus la Finante, anunt CAPITAL despre DECLARATIA 600

Eugen Teodorovici a fost nominalizat vineri pentru a conduce Ministerul Finantelor Publice. Imediat dupa ce a iesit de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, in care s-a decis care vor fi noii.

Ministrul propus la Finante, anunt CAPITAL despre DECLARATIA 600! Toti romanii TREBUIE SA AFLE!

Senatorul Eugen Teodorovici a fost nominalizat vineri pentru a conduce Ministerul Finantelor Publice. Imediat dupa ce a iesit de la sedinta Comitetului Executiv National CEx) al PSD, in care s-a decis car.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )