Libnet.ro
UNICEF

10:45

Eugen Teodorovici nu exclude posibilitatea de a investi o parte din fondurile publice de pensii

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici nu exclude posibilitatea de a investi o parte din fondurile publice de pensii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, nu a exclus marti posibilitatea ca statul sa investeasca o parte din fondurile publice de pensii. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici: O parte din fondurile publice de pensii s-ar putea investi

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a dat de inteles ca statul ar putea investi o parte din fondurile publice de pensii, informeaza HotNews. Orice stat, in mod normal, si de fapt statele dezvoltat.

Eugen Teodorovici, anunt nou despre pensii: Se lucreaza la un mecanism care sa asigure in piata o posibilitate de a alege pentru contribuabil

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a exclus posibilitatea unor pensii diminuate pentru cei care au contribuit la Pilonul II, dupa ce, conform unor informatii prezentate in Comisia economica din Senat,.

Eugen Teodorovici, la Sinteza Zilei: Nu este niciun pericol pentru pensiile oamenilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit la Sinteza Zilei, despre proiectele privind pilonul II de pensii si a spus ca ideea ca romanii pierd la pensie este o absurditate si a dat asigurari ca nu.

(VIDEO) Interviu cu filozoful Costica Bradatan. Erezia ar trebui sa faca parte din chiar definitia filozofiei: sa fii n stare sa spui nu, sa noti mpotriva curentului!

Autenticitatea, aceasta este tema care ocupa locul central in gandurile si cartile lui Costica Bradatan, filozof roman care traieste in Statele Unite, profesor de studii umaniste la Texas Tech University si profesor onorific de filozofie la University of Queensland, Australia. Ele raspund intrebarilor noastre urgente despre felul nefiresc in care ne ducem traiul si sugereaza ca am putea aspira la firesc, la autenticitate. Numai ca regasirea sau implinirea fiintei noastre, gasirea autenticitatii, sunt o aventura grea si extrem de periculoasa la care din ce in ce mai putini se incumeta. Citeste cartea: A muri pentru o idee de Costica Bradatan. Comanda cartea cu autograful autorului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )