Libnet.ro
UNICEF

05:45

(VIDEO) Interviu cu filozoful Costica Bradatan. Erezia ar trebui sa faca parte din chiar definitia filozofiei: sa fii n stare sa spui nu, sa noti mpotriva curentului!

Hotnews Hotnews,
 (VIDEO) Interviu cu filozoful Costica Bradatan. Erezia ar trebui sa faca parte din chiar definitia filozofiei: sa fii n stare sa spui nu, sa noti mpotriva curentului!

Autenticitatea, aceasta este tema care ocupa locul central in gandurile si cartile lui Costica Bradatan, filozof roman care traieste in Statele Unite, profesor de studii umaniste la Texas Tech University si profesor onorific de filozofie la University of Queensland, Australia. Ele raspund intrebarilor noastre urgente despre felul nefiresc in care ne ducem traiul si sugereaza ca am putea aspira la firesc, la autenticitate. Numai ca regasirea sau implinirea fiintei noastre, gasirea autenticitatii, sunt o aventura grea si extrem de periculoasa la care din ce in ce mai putini se incumeta. Citeste cartea: A muri pentru o idee de Costica Bradatan. Comanda cartea cu autograful autorului. continuă pe Hotnews

VIDEO INTERVIU Specialistii BCR, despre piata creditelor pentru locuinte: Estimam o evolutie naturala a preturilor pe piata imobiliara/ Credite n lei si dobnzi fixe, elemente de protectie n fata riscurilor

Irina Gheorghe si Vlad Hutuleac, experti BCR in procesele de creditare a persoanelor fizice, au discutat in cadrul unui interviu despre programul Prima Casa 2018, despre piata imobiliara si despre optiunile pe care le au tinerii care doresc sa isi cumpere o locuinta. in ultima perioada a fost observata in piata si toti specialistii vorbesc de o crestere a preturilor pe zona imobiliara. ) Ne asteptam ca in perioada urmatoare sa nu observam o crestere accelerata a preturilor, ci mai degraba o evolutie naturala care sa fie in linie cu cererea clientilor. in ceea ce priveste costurile de finantare, specialistii recomanda creditele cu dobanzi fixe si in moneda in care se incaseaza salariul, drept solutie pentru a contracara volatilitatea pietei si o eventuala crestere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )