Libnet.ro
UNICEF

15:15

Eugen Teodorovici: Romania poate sa atraga, in maxim trei ani, 23 miliarde euro fonduri europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eugen Teodorovici: Romania poate sa atraga, in maxim trei ani, 23 miliarde euro fonduri europene

Tara noastra poate sa atraga, in maxim trei ani, 23 miliarde de euro fonduri europene, pe noul ciclu de absorbtie, a spus senatorul Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene. ----------- *Florin Jianu, CNIPMMR: Tara noastra nu invata din lectiile trecutului Sapte din zece IMM-uri, de la noi din tara, se autofinanteaza, doua merg la banci, pentru a obtine finantare, si unul apeleaza la fonduri europene, a afirmat presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), Florin Jianu. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici: Romania poate sa atraga, in maxim trei ani, 23 miliarde euro fonduri europene

Tara noastra poate sa atraga, in maxim trei ani, 23 miliarde de euro fonduri europene, pe noul ciclu de absorbtie, a spus senatorul Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene. ----------- *Florin Jianu, CNIPMMR: Tara noastra nu invata din lectiile trecutului Sapte din zece IMM-uri, de la noi din tara, se autofinanteaza, doua merg la banci, pentru a obtine finantare, si unul apeleaza la fonduri europene, a afirmat presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), Florin Jianu.

Sprijinul pentru independenta Cataloniei atinge un maxim al ultimilor trei ani (sondaj)

Numarul persoanelor care sustin o Catalonie independenta a urcat la maximul ultimilor trei ani, potrivit unui sondaj publicat marti si citat de Reuters.

Orasul din Romania care nu are contracte de deszapezire pe urmatorii trei ani

Nicio firma nu a depus oferte pentru deszapezirea drumurilor judetene din Galati, Consiliul Judetean avand un buget de peste 9,5 milioane de lei pe o perioada de trei ani. in aceste conditii,.

Cetatenii care nu respecta imnul national pot primi trei ani de inchisoare in China

Nerespectarea imnului national in China ar putea fi pedepsita cu pana la trei ani de inchisoare, conform unui amendament propus la legislatia penala chineza.

Sindicatele din Educatie solicita Guvernului modificarea Legii pensiilor, astfel incat profesorii sa poata iesi cu trei ani mai devreme la pensie

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) solicita Executivului modificarea Legii pensiilor, astfel incat dascalii sa se poata pensiona cu trei ani inainte de implinirea varstei de pensionare. Sindicalistii invoca epuizarea si suprasolicitarea psihica a profesorilor, dar si unele probleme medicale, care duc la ingreunarea desfasurarii activitatii didactice.

Profesorii cer Guvernului sa se poata pensiona cu trei ani mai devreme, fara penalizari

Profesorii vor sa se pensioneze cu trei ani mai devreme decat prevede legea, din cauza stresului psihic la care sunt supusi si a cazurilor medicale grave care ii impiedica sa isi.

Sindicalisti din Educatie: Solicitam modificarea Legii pensiilor, astfel incat profesorii sa se pensioneze cu trei ani mai devreme

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) solicita Guvernului Romaniei reducerii varstei de pensionare pentru profesori cu trei ani de zile. Sindicalistii motiveaza ca nivelul de suprasolicitare neuropsihica, precum si cazurile medicale grave, care ii impiedica pe colegii nostri sa isi desfasoare activitatea la catedra, impun crearea unui cadru legal adecvat acestei profesii.

Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa Centrala si de Est. Balbaielile politice si instabilitatea isi fac simtite efectele

Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa centrala si de Est, noteaza jurnalistii de la Bloomberg intr-o analiza in care atrag atentia asupra faptului ca modificarile Codului fiscal produc confuzie in mediul de afaceri din tara noastra, conform B1. ro.

Bloomberg: Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa Centrala si de Est. Balbaielile politice si instabilitatea isi fac simtite efectele

Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa centrala si de Est, noteaza jurnalistii de la Bloomberg intr-o analiza in care atrag atentia asupra faptului ca modificarile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )