Libnet.ro
UNICEF

07:00

Eugen Teodorovici: Transporturile - cel mai mare risc de pierdere de fonduri europene

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici: Transporturile - cel mai mare risc de pierdere de fonduri europene

Sectorul transporturilor este cel in care Romania risca sa piarda cei mai multi bani europeni, din cauza contractelor incheiate pe valori foarte mari, a recunoscut, luni, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. El a sustinut, insa, ca Romania poate ajunge la o rata de absorbtie de 80% din totalul fondurilor structurale si de coeziune. continuă pe Hotnews

Curs BNR: Euro a ajuns la cel mai mare nivel al lunii iulie - 4,4488 lei

Euro a inceput saptamana in forta, potrivit cursului de schimb anuntat de BNR luni, ajungand la 4,4488 lei. Aceasta este cea mai mare valoare inregistrata de euro in cursul lunii iulie, euro apreciindu-se cu.

Euro, la cel mai mare nivel al lunii iulie: 4,4488 lei

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a inceput saptamana in forta. Euro s-a apreciat cu 0,78 de bani si a juns la valoarea de 4,4488 lei, cea mai mare inregistrata in cursul lunii iulie, dupa ce vineri a scazut usor, cu 0,13 bani.

Cel mai mare pod de PET-uri din lume, construit la Timisoara, e aproape gata. Cum se face omologarea la Cartea Recordurilor

Constructia celui mai mare pod de sticle din plastic este aproape finalizata. Cele mai mari probleme au fost colectarea sticlelor si lipsa voluntarilor. Recordul va fi omologat prin corespondenta, costurile pentru venirea comisiei speciale la Timisoara fiind prea mari.

FOTO Voluntarii timisoreni nu se inghesuie la realizarea celui mai mare pod din PET-uri din lume

Cel mai mare pod realizat din PET-uri se ridica pe Bega, in zona restaurantului Flora. Sunt folosite peste 100. 000 de sticle de plastic.

FOTO Baile Felix, la concurenta cu oferta maghiara. Imagini cu cel mai mare complex de agrement din Romania

Doua hoteluri de cinci stele, 14 bazine cu apa, o baza de tratament echipata cu aparatura noua, de ultima generatie, sali de conferinta, restaurante, plus o zona de agrement. De asta vor avea parte turistii care vor opta sa se relaxeze la Baile Felix, acolo, unde se investesc 29 de milioane de euro, fonduri private, intr-unul dintre cele mai mari baze de agrement din Romania.

INTALNIRE ONLINE Cum mai poate fi salvata rata de absorbtie a finantarilor UE? Eugen Teodorovici, ministrul fondurilor europene, discuta online marti, 22 iulie, ora 13.00

Noi linii de finantare POSDRU, in pregatire - pentru domeniul medical si pentru piata muncii; o cerere de proiecte pe punctul de lansare - pentru economie sociala. Doua autoritati de management preluate, proceduri simplificate pentru beneficiarii privati, evaluarea proiectelor restante - numai cateva initiative recente ale Ministerului Fondurilor Europene. Totusi, Romania este pe ultimul loc din UE din punct de vedere al ratei de absorbtie pentru perioada 2007-2013. Despre strategia de a salva finantarile, pe ultima suta de metri, discuta online cu cititorii EurActiv/Hotnews Ministrul Eugen Teodorovici marti, 22 iulie, incepand cu ora 13. 00Va invitam sa adresati intrebari aici.

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, la Adevarul Live, despre cati bani de la UE risca sa piarda Romania si care sunt solutiile

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre cati bani de la Uniunea Europeana UE) risca sa piarda Romania in cadrul bugetar 2007-2013 si care sunt solutiile pentru a diminua aceste pierderi.

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, la Adevarul Live: Riscam sa pierdem trei miliarde de euro din fondurile UE pe Transporturi si Mediu

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, vorbeste la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre cati bani de la Uniunea Europeana UE) risca sa piarda Romania in cadrul bugetar 2007-2013 si care sunt solutiile pentru a diminua aceste pierderi.

VIDEO Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene: Riscam sa pierdem trei miliarde de euro din fondurile UE pe Transporturi si Mediu

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, a vorbit la Adevarul Live despre cati bani de la Uniunea Europeana UE) risca sa piarda Romania in cadrul bugetar 2007-2013 si care sunt solutiile pentru a diminua aceste pierderi.

Cercetatorii avertizeaza: Bebelusii care dorm cu parintii prezinta un risc mai mare de deces

Bebelusii care dorm in pat cu parintii prezinta un risc mai mare sa moara, arata un studiu recent al cercetatorilor americani, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )