Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Tomac il acuza pe Crin Antonescu de lipsa de viziune politica

Antena3 Antena3,
Eugen Tomac il acuza pe Crin Antonescu de lipsa de viziune politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, scrie Mediafax. L-am vazut pe un. continuă pe Antena3

Eugen Tomac: Antonescu denota lipsa de viziune si de responsabilitate politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat, astazi, ca liderul PNL, Crin Antonescu, denota lipsa de caracter, lipsa de viziune si de responsabilitate politica.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, despre Crin Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax.

Eugen Tomac, atac dur la adresa lui Crin Antonescu: Un personaj sinistru, cea mai mare catastrofa politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat sambata ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, un personaj sinistru, care a avut in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice.

Crin Antonescu a plecat in concediu in Antalya

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a plecat in concediu in Antalya, Turcia, potrivit unor surse liberale, citate de Hotnews. Antonescu a declarat martim in cadrul unei conferinte de presa, ca nu si-a incheiat.

Crin Antonescu a plecat in concediu in Antalya (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a plecat in concediu in Antalya, Turcia, potrivit unor surse liberale, citate de Hotnews. Antonescu a declarat martim in cadrul unei conferinte de presa, ca nu si-a incheiat.

Crin Antonescu reincarcat

Conferinta de presa de zilele trecute, in cadrul careia presedintele PNL, Crin Antonescu, a criticat declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la relatiile cu maghiarii reprezinta un nou inceput in comunicarea publica a candidatului USL la alegerile prezidentiale.

Crin Antonescu, vacanta in Antalya

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, se pare ca nu glumea, zilele trecute, atunci cand spunea ca vacanta lui nu s-a terminat, ci doar si-a intrerupt concediul. Seful PNL a plecat din nou in vacanta, de.

SONDAJ Klaus Iohannis, cu un pas in fata lui Crin Antonescu

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se bucura de increderea a 30,2% din romani,in timp ce in presedintele PNL, Crin Antonescu, si-au declarat increderea 29,6% din cei chestionati.

Senatorul PNL Cristian Bodea: Partidul este captiv in mainile lui Crin Antonescu. Toti se tem sa nu se supere Ponta

Conducerea PNL cedeaza prea mult pentru candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale, iar liberalii se tem sa nu cumva sa se supere Victor Ponta si sa se rupa USL, afirma senatorul PNL Cristian.

Crin Antonescu, trezit din somn de somnambuli

Liderul PNL Crin Antonescu a intors ironiile care, de obicei, se fac in Parlament pe seama absentelor sale, impotriva unor liberali care au criticat intentia Guvernului sa introduca noi taxe, ca urmare a noului acord cu FMI.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )