Libnet.ro
UNICEF

12:30

Crin Antonescu a plecat in concediu in Antalya (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu a plecat in concediu in Antalya (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a plecat in concediu in Antalya, Turcia, potrivit unor surse liberale, citate de Hotnews. Antonescu a declarat martim in cadrul unei conferinte de presa, ca nu si-a incheiat. continuă pe B1

Crin Antonescu a plecat in concediu in Antalya

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a plecat in concediu in Antalya, Turcia, potrivit unor surse liberale, citate de Hotnews. Antonescu a declarat martim in cadrul unei conferinte de presa, ca nu si-a incheiat.

Crin Antonescu, obsedat si in concediu de presedintele Traian Basescu (VIDEO)

Hotarat lucru, desi a fost marti, 13, a fost o zi ideala pentru ras. Portia ne-a fost oferita de liderul liberalilor, Crin Antonescu care, din plin concediu, a dat o raita pe la sediul PNL pentru a se.

Crin Antonescu, trezit din somn de somnambuli

Liderul PNL Crin Antonescu a intors ironiile care, de obicei, se fac in Parlament pe seama absentelor sale, impotriva unor liberali care au criticat intentia Guvernului sa introduca noi taxe, ca urmare a noului acord cu FMI.

Crin Antonescu, obsedat de presedintele Traian Basescu si in concediu (VIDEO)

Hotarat lucru, desi a fost marti, 13, a fost o zi ideala pentru ras. Portia ne-a fost oferita de liderul liberalilor, Crin Antonescu care, din plin concediu, a dat o raita pe la sediul PNL pentru a se.

Crin Antonescu: Pentru cateva puncte electorale, Traian Basescu a permis transformarea Transilvaniei intr-un poligon de lupta electorala al Ungariei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut marti prima conferinta de presa dupa concediu, in care l-a acuzat pe Traian Basescu ca a permis transformarea Transilvaniei intr-un poligon de lupta electorala al Ungariei, pentru cateva puncte electorale in plus. Antonescu a facut aceste declaratii in contextul recentelor declaratii facute in Romania de liderul Jobbik, partid extremist, sustinand ca nu este nevoie de o cruciada impotrvia Ungariei. Intra in articol pentru toate declaratiile facute de liderul USL. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile lui Crin Antonescu.

Crin Antonescu a venit din vacanta si sustine o conferinta de presa marti, la ora 14.00

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a revenit din concediul prelungit si va sustine marti o conferinta de presa la sediul PNL, la ora 14. 00, potrivit Agerpres. Tot marti are programata prima iesire publica dupa concediu si premierul Victor Ponta, invitat la Romania TV la ora 20. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile celor doi lideri USL.

LIVE TEXT Crin Antonescu: Cand domnul Basescu, deodata, declanseaza de la Joseni sau Tusnad cruciada impotriva Budapestei, asta e ridicol

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a revenit din concediul prelungit si sustine marti o conferinta de presa la sediul PNL, de la ora 14. Tot marti are programata prima iesire publica dupa concediu si premierul Victor Ponta, invitat la Romania TV la ora 20. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile celor doi lideri USL.

Crin Antonescu si Victor Ponta s-au intalnit la sediul PNL.

Intalnirea dintre presedintele PNL, Crin Antonescu, si premierul Victor Ponta, care a avut loc marti, la sediul central al PNL, s-a incheiat dupa mai bine de o ora si jumatate de discutii. Premierul si liderul liberal au plecat de la sediul central al PNL fara a face declaratii. La intalnire au mai participat vicepremierul si ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, si alti liberali. Printre posibilele subiecte de discutii: modificarea Legii ANI, .

Politic Show: Avertismentul lui Tariceanu: Eu si alti colegi nu putem privi cu indiferenta astfel de masuri inepte; Cum se va replia USL dupa dezvaluirile sefului ANI?; Raportul lui Crin Antonescu despre starea natiunii

Ponta vrea sa taie prin ordonanta pensiile tortionarilor. Daca am un suport juridic de la Parchet, nu astept o hotarare judecatoreasca. Imi asum riscul. Ce au de rezolvat liderii USL dupa vacanta. Premierul Victor Ponta si presedintele PNL, Crin Antonescu, s-au intalnit, ieri, la sediul PNL pentru a incerca sa analizeze problemele tot mai numeroase din cadrul USL.

Crin Antonescu sustine clarificarea Legii ANI in ceea ce priveste incompatibilitatile, propusa de primari

Presedintele PNL Crin Antonescu a afirmat, marti, ca sustine initiativa primarilor pentru clarificarea Legii ANI in ceea ce priveste incompatibilitatile. Liderul PNL a apreciat ca este vorba despre o interpretar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )