Libnet.ro
UNICEF

06:00

EURO 2016, motiv de scandal intre televiziunile din Romania. TVR si Antena 1, suparate ca PRO TV a obtinut drepturile pentru difuzarea campionatului

B1 B1,
EURO 2016, motiv de scandal intre televiziunile din Romania. TVR si Antena 1, suparate ca PRO TV a obtinut drepturile pentru difuzarea campionatului

Postul public de televiziune este foc si para pe PRO TV! Marul discordiei: Campionatul European de Fotbal. intr-o stire difuzata la principalul jurnal, TVR sugereaza ca Pro TV nu avea dreptul sa cumpere. continuă pe B1

ALEGERI LOCALE 2016. Bihor: Scandal intre UMDR si PPMT, pe voturile maghiarilor

Presedintele executiv al UDMR Bihor, deputatul Szabo Odon, le-a solicitat luni public liderilor PPMT, inclusiv lui Tokes Laszlo, sa-si dea demisia in urma rezultatelor alegerilor locale.

Scandal intre companiile din energie

Companiile din energie s-au luat la harta, dupa avaria produsa miercuri la reteaua de distributie a energiei electrice din judetele Arges si Valcea.

Morsa Watson, oracolul de la Euro 2016

Morsa Watson este oracolul de la Euro 2016, dupa ce la meciul Franta-Romania, mamiferul a prezis victoria strainilor, informeaza stiri. tvr. ro. Watson -un mascul de 350 de kg si locuieste la gradina.

Cum vezi pe tableta sau telefon mai asteptat meci din Euro 2016

Daca aveti planuri sa urmariti meciul Romania-Franta, care deschide oficial capionatul Euro 2016, avem o veste buna pentru voi, scrie Playtech. roDolce Sport lanseaza aplicatia integrata Dolce Sport, dedicata.

Cum a ajuns Islanda, cea mai mica tara, la EURO 2016

Islanda este cea mai mica tara ca numar de locuitori de la EURO 2016. Iata cum a reusit sa se califice aceasta insulita, in premiera, la turneul final al unui Campionat European de fotbal. EURO 2016:Grupa Romaniei + toate grupele|Lot Romania|Toate loturile|Program pe zile .

82 de posibili teroristi printre angajatii care trebuie sa asigure ordinea la Euro 2016

Serviciile secrete franceze au descoperit ca 82 din cele 3500 de persoane angajate pentru a asigura securitatea la Euro 2016, care se desfasoara de pe 10 iunie pana pe 10 iulie, figurau pe lista potentialilor teroristi.

VIDEO CE de Fotbal: Batalia imnurilor - De la Simply Red, E-Type si Nelly Furtado si pana la David Guetta (Euro 2016)

David Guetta si Zara Larsson This One's For You) vor canta imnul oficial al Euro 2016, competitie care se va desfasura in Franta, intre 10 iunie si 10 iulie. La ultimele editii, organizatorii au dat o mare importanta melodiei care a reprezentat turneul final european, dorind ca aceasta sa fie una cat mai apreciata de suporteri si sa ramana cat mai mult timp in mintea microbistilor. Intra in material pentru a asculta imnurile Euro incepand din 1992, de la editia gazduita de Suedia.

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi meciul Franta Romania de la Euro 2016

Franta Romania, primul meciul de la Euro 2016, va avea loc vineri,iar turneul final este o ocazie pentru eMAG de a porni o noua campanie de reduceri. Euro 2016 va fi un turneu extrem de interesant, datorita noului format implementat. Avand in vedere ca ocompetitie fotbalistica atat de intensatrebuie traita la maximum, cei de [].

Romania Franta: Aplicatia oficiala a tuturor meciurilor din Euro 2016

Inaintea de meciul Romania Franta, suporterii nationalei de fotbal pot descarca aplicatia oficiala FRF. Eruo 2016 incepe vineri, odata cu meciul Romania Franta, iar acum, cu doar doua zile inainte de marele evenimente, FRF lanseaza aplicatia FRF4FAN. Aceasta este dedicata celor care vor sa fie la curent cu toate intamplarile de la Euro [].

MULTIMEDIA - Prezentare Euro 2016: Romania, cenusareasa sau surpriza? - Stadioanele din Franta care vor gazdui turneul final

Calificata la turneul final european dupa o pauza de opt ani, nationala Romaniei va deschide balul de la EURO 2016 intr-o partida cu Franta, tara gazda a intrecerii vineri, de la ora 22:00). Tricolorii si-au propus sa fie una din surprizele placute ale turneului, punctul forte al echipei lui Anghel Iordanescu fiind defensiva prima reprezentativa a primit doar doua goluri in preliminarii). Euro se va disputa in perioada 10 iunie 10 iulie, iar meciurile vor fi gazduite pe 10 stadioane, unele noi, altele renovate special pentru acest turneu.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )