Libnet.ro
UNICEF

12:15

Eurofobii polonezi vor intra in Parlamentul European

B1 B1,
Eurofobii polonezi vor intra in Parlamentul European

Un mic partid eurofob polonez, Congresul Noii Drepte KNP), este pe punctul de a intra in Parlamentul European PE) cu patru deputati, obtinand 7,2% din voturi in alegerile de duminica, potrivit. continuă pe B1

Alegeri europarlamentare 2014 Victorie istorica in Germania. Neo-nazistii NPD intra in Parlamentul European

Partidul neo-nazist german NPD Partidul National Democratic) isi face intrarea in Parlamentul European pentru prima data in istoria sa, potrivit rezultatelor finale ale alegerilor europene, publicate luni dimineata, alegeri castigate de conservatorii Angelei Merkel.

Rezultate europarlamentare 2014. PSD a obtinut la Iasi scorul cel mai mic din Moldova, dar il trimite pe Catalin Ivan in Parlamentul European

Ieseanul Catalin Ivan, candidatul aflat pe locul 3 pe listele PSD pentru alegeri europarlamentare 2014, s-a calificat pentru Parlamentul European in conditiile in care filiala de la Iasi, condusa de Gheorghe Nichita, a obtinut scorul cel mai slab la nivelul regiunii Moldova.

Noua partide de extrema-dreapta vor avea reprezentanti in Parlamentul European (Presa straina)

Noua partide de extrema-dreapta au obtinut locuri in Parlamentul European in urma scrutinului din 25 mai, comenteaza editia britanica a Huffington Post, prezentand lista formatiunilor eurosceptice care au obtinut mandate de eurodeputati.

Candidatii din Alba, locomotive pe listele electorale. Nu vor sau nu pot sa ajunga in Parlamentul European

Alba nu are sanse sa trimita un candidat cu domiciliul in judet in Parlamentul European. Pe lsitele electorale ale partidelor mari regasim candidati din judet, dar rolul acestora este doar unul electoral, de a atrage voturi pe seama imaginii pe care o au in randul alegatorilor.

Croatia, tara care isi alege pentru prima data reprezentantii in Parlamentul European

Cetatenii din Croatia isi aleg, duminica, pentru prima data, deputatii care-i vor reprezenta in Parlamentul European. Croatii vor alege 11 membri ai Parlamentului European, pentru un mandat de cinci ani. Peste 6.

Ponta: Tradatorii si traseistii sunt primiti in Parlamentul European, dar sunt dispretuiti

Presedintele PSD, Victor Ponta, a comentat luni intentia PNL de a se aflia grupului PPE din Parlamentul European, Acesta a spus ca tradatorii si traseistii sunt primiti in Parlamentul European, dar sunt.

Liderul ALDE Graham Watson nu a mai intrat in Parlamentul European

Graham Watson nu a mai intrat in Parlamentul European. Acesta nu mai face parte dintre cei 6 europarlamentari ai regiunii pe care o reprezinta. Lider al ALDE timp de mai multi ani, Watson a fost primul britanic.

Liderul ALDE Graham Watson, aliatul lui Dan Voiculescu, nu a mai intrat in Parlamentul European

Graham Watson nu a mai intrat in Parlamentul European. Acesta nu mai face parte dintre cei 6 europarlamentari ai regiunii pe care o reprezinta. Lider al ALDE timp de mai multi ani, Watson a fost primul britanic.

Parlamentul European, campul de lupta pentru dezbinarea Europei

Rezultatul alegerilor pozitioneaza Parlamentul European ca loc al disputelor pentru dezbinarea Europei. Prezenta euroscepticilor pe de o parte, dar si a extremistilor sadea, constituie motorul transformarii dezbaterilor din forul european intr-o batalie pentru izolare, respingere si refuz, total contrariu promisiunilor de coeziune si solidaritate pe care s-a construit Uniunea Europeana.

Rezultate istorice: Neonazistii germani au reusit sa intre Parlamentul European

Partidul neonazist german NPD isi va face intrarea in Parlamentul European pentru prima data in istorie .

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )