Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ponta: Tradatorii si traseistii sunt primiti in Parlamentul European, dar sunt dispretuiti

Antena3 Antena3,
Ponta: Tradatorii si traseistii sunt primiti in Parlamentul European, dar sunt dispretuiti

Presedintele PSD, Victor Ponta, a comentat luni intentia PNL de a se aflia grupului PPE din Parlamentul European, Acesta a spus ca tradatorii si traseistii sunt primiti in Parlamentul European, dar sunt. continuă pe Antena3

Ponta avertizeaza PNL: Tradatorii sunt primiti in PE, dar sunt dispretuiti

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, despre intentia PNL de a se aflia grupului PPE din Parlamentul European, ca tradatorii si traseistii sunt primiti in Parlamentul European, dar sunt dispretuiti cum sunt dispretuiti si in Romania.

Cum functioneaza Parlamentul European

Maine e o zi importanta. Suntem chemati la urne in cadrul alegerilor europarlamentare. Parlamentul European PE) functioneaza similar cu cel de la Bucuresti. Eurodeputatii sunt organizati in grupuri politice,.

Noua partide de extrema-dreapta vor avea reprezentanti in Parlamentul European (Presa straina)

Noua partide de extrema-dreapta au obtinut locuri in Parlamentul European in urma scrutinului din 25 mai, comenteaza editia britanica a Huffington Post, prezentand lista formatiunilor eurosceptice care au obtinut mandate de eurodeputati.

Liderul ALDE Graham Watson nu a mai intrat in Parlamentul European

Graham Watson nu a mai intrat in Parlamentul European. Acesta nu mai face parte dintre cei 6 europarlamentari ai regiunii pe care o reprezinta. Lider al ALDE timp de mai multi ani, Watson a fost primul britanic.

Liderul ALDE Graham Watson, aliatul lui Dan Voiculescu, nu a mai intrat in Parlamentul European

Graham Watson nu a mai intrat in Parlamentul European. Acesta nu mai face parte dintre cei 6 europarlamentari ai regiunii pe care o reprezinta. Lider al ALDE timp de mai multi ani, Watson a fost primul britanic.

Parlamentul European, campul de lupta pentru dezbinarea Europei

Rezultatul alegerilor pozitioneaza Parlamentul European ca loc al disputelor pentru dezbinarea Europei. Prezenta euroscepticilor pe de o parte, dar si a extremistilor sadea, constituie motorul transformarii dezbaterilor din forul european intr-o batalie pentru izolare, respingere si refuz, total contrariu promisiunilor de coeziune si solidaritate pe care s-a construit Uniunea Europeana.

Rezultate europarlamentare 2014. PSD a obtinut la Iasi scorul cel mai mic din Moldova, dar il trimite pe Catalin Ivan in Parlamentul European

Ieseanul Catalin Ivan, candidatul aflat pe locul 3 pe listele PSD pentru alegeri europarlamentare 2014, s-a calificat pentru Parlamentul European in conditiile in care filiala de la Iasi, condusa de Gheorghe Nichita, a obtinut scorul cel mai slab la nivelul regiunii Moldova.

Rezultate istorice: Neonazistii germani au reusit sa intre Parlamentul European

Partidul neonazist german NPD isi va face intrarea in Parlamentul European pentru prima data in istorie .

Curs valutar. Avansul luat de eurosceptici in alegerile pentru Parlamentul European a dus la scaderea dorintei investitorilor de a detine euro in portofoliu (raport)

Euro a scazut luni dimineata. Probabil avansul luat de eurosceptici in alegerile pentru Parlamentul European a dus la scaderea dorintei investitorilor de a detine in portofoliu moneda unica. Euro se tranzactioneaza in apropierea noului minim de peste trei luni atins dimineata la USD 1. Zlotul a pierdut teren fata de euro dupa ce anunturile privind rata somajului si datele privind vanzarile de retail au fost dezamagitoare. Leul a deschis in scadere la 4. 4170/EUR si s-a intarit in cursul diminetii pana la 4. Ne asteptam ca RON sa inchida ziua neschimbat, se arata intr-un raport transmis luni la pranz de analistii Piraeus Bank.

Jobbik il pastreaza pe Bela Kovacs pe lista candidatilor pentru Parlamentul European

Partidul nationalist radical Jobbik pastreaza lista candidatilor pentru Parlamentul European neschimbata, a precizat luni liderul formatiunii unguresti Gabor Vonda, pentru postul public de radio Kossuth, potrivit MTI.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )