Libnet.ro
UNICEF

07:00

Noua partide de extrema-dreapta vor avea reprezentanti in Parlamentul European (Presa straina)

România Liberă România Liberă,
Noua partide de extrema-dreapta vor avea reprezentanti in Parlamentul European (Presa straina)

Noua partide de extrema-dreapta au obtinut locuri in Parlamentul European in urma scrutinului din 25 mai, comenteaza editia britanica a Huffington Post, prezentand lista formatiunilor eurosceptice care au obtinut mandate de eurodeputati. continuă pe România Liberă

Cutremur politic in Franta: Frontul National (extrema dreapta), in frunte, cu un scor istoric de 25% (estimari)/ Marine Le Pen cere dizolvarea parlamentului francez

Frontul National extrema dreapta) a provocat duminica un seism politic in Franta, castigand alegerile europene cu un rezultat istoric de aproape 25%, potrivit estimarilor, depasind de departe opozitia de centru dreapta UMP, in timp ce socialistii isi continua degringolada, scrie AFP.

Vladimir Putin: Sanctiunile impuse Rusiei pe fondul crizei din Ucraina vor avea un efect bumerang

Sanctiunile impuse Rusiei in contextul crizei din Ucraina vor avea un efect bumerang impotriva Occidentului, avertizeaza presedintele Rusiei, Vladimir Putin, citat de AFP .

Partidul Popular European conduce cu 28,10% in scrutinul pentru Parlamentul European

Partidul Popular European PPE, conservator) conduce cu 28,10% in scrutinul pentru Parlamentul European, potrivit unei prime estimari a legislativului European. Partidele de centru-dreapta vor avea 211 din cele 751 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )