Libnet.ro
UNICEF

18:30

Europa League - Programul complet al disputelor de joi

Hotnews Hotnews,
Europa League - Programul complet al disputelor de joi

Faza grupelor din Europa League stagiunea 2012-2013) debuteaza joi, competitia avand 48 de echipe la start. Nume mari precum Liverpool, Inter Milano, Atletico Madrid, Olimpique Lyon, Tottenham si Napoli vor intra in scena. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor. continuă pe Hotnews

Programul complet al meciurilor din Europa League

Accesati aceasta pagina pentru a vedea programul complet al celor 12 grupe din Europa League. Steaua face parte din Grupa E alaturi de Stuttgart, Copenhaga si Molde.

Champions League: Programul complet al partidelor si al televizarilor - Chelsea vs Juventus, duelul serii

Chelsea vs Juventus este, cel putin la prima vedere, cea mai interesanta partida a zilei de Champions League. Batrana Doamna vrea sa impresioneze contra campioanei Europei, chiar pe Stamford Bridge. O alta disputa de cinci stele se anunta cea dintre Bayern si Valencia. CFR Cluj va debuta pe terenul celor de la Braga 21.

Stuttgart stie tactica Stelei pentru meciul din Europa League: Probabil romanii se vor axa foarte mult pe defensiva

Steaua va debuta in grupele Europa League editia 2012-2013) impotriva celor de la Stuttgart, in deplasare. Nemtii i-au studiat pe ros-albastri si intuiesc deja tactica acestora. Probabil romanii se vor axa foarte mult pe defensiva. Trebuie sa fim concentrati, a declarat Tamas Hajnal, mijlocas al celor de la VfB.

Programul Stelei pentru meciul cu Stuttgart

Iata programul Stelei pentru meciul cu VfB Stuttgart din grupele Ligii Europa, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro, joi de la ora 20:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )