Libnet.ro
UNICEF

19:00

Programul complet al meciurilor din Europa League

Online Sport Online Sport,
Programul complet al meciurilor din Europa League

Accesati aceasta pagina pentru a vedea programul complet al celor 12 grupe din Europa League. Steaua face parte din Grupa E alaturi de Stuttgart, Copenhaga si Molde. continuă pe Online Sport

Avancronica meciurilor din Europa League

Spaniolii de la Atletico Madrid se vor deplasa la Tel-Aviv pentru intalnirea cu Hapoel in prima partida din Grupa B. Moralul saltelelor este unul cat se poate de bun dupa victoria din Supercupa Europei cu Chelsea, meci in care Radamel Falcao a facut ce a vrut cu apararea londonezilor.

Stuttgart stie tactica Stelei pentru meciul din Europa League: Probabil romanii se vor axa foarte mult pe defensiva

Steaua va debuta in grupele Europa League editia 2012-2013) impotriva celor de la Stuttgart, in deplasare. Nemtii i-au studiat pe ros-albastri si intuiesc deja tactica acestora. Probabil romanii se vor axa foarte mult pe defensiva. Trebuie sa fim concentrati, a declarat Tamas Hajnal, mijlocas al celor de la VfB.

Europa League - Programul complet al disputelor de joi

Faza grupelor din Europa League stagiunea 2012-2013) debuteaza joi, competitia avand 48 de echipe la start. Nume mari precum Liverpool, Inter Milano, Atletico Madrid, Olimpique Lyon, Tottenham si Napoli vor intra in scena. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.

Predarea limbilor straine in scolile din Europa: Cei mai multi copii incep studiul intre 6 si 9 ani

Copiii din Europa incep studiul limbilor straine la varste din ce mai mici, cei mai multi intre 6 si 9 ani, se arata intr-un raport publicat de Comisia Europeana. In ultimii 15 ani, majoritatea tarilor a redus varsta de incepere a studiului obligatoriu al limbilor straine, iar unele au inclus limbile straine in programa prescolara, se mai arata in studiul citat. Engleza este cea mai predata limba straina in tarile europene.

Clasamentul BCG al performantei sistemelor feroviare din Europa: Romania, printre tarile cu o cale ferata deficitara la capitolul siguranta

Un studiu realizat de Boston Consulting Group BCG), in care sunt comparate performantele sistemelor feroviare din Europa, plaseaza Romania in categoria retelelor de cale ferata care nu dispun de un nivel de siguranta suficient, alaturi de Polonia si Slovenia, relateaza le Figaro. La polul opus, tarile cu un indice bun al performanteo sunt: Elvetia, Franta, Germania, Suedia si Austria.

Cel mai bun tanar sofer din Europa este un irlandez de 35 de ani!.

24 de tari participante la editia din acest an, peste 17. 000 de soferi de camion inscrisi in competitie, 1. 500 de concurenti doar din Romania, premii senzationale, printre care un camion Scania Seria R si titlul de Cel mai bun tanar sofer de camion din Europa - astfel se prezinta cea de-a cincea editie a celei mai mari competitii pentru soferii de vehicule grele Young European Truck Driver. Pe 8 si 9 septembrie, la Sodertalje, langa Stockholm Suedia), a avut loc Marea Finala .

Champions League: Programul complet al partidelor si al televizarilor - Chelsea vs Juventus, duelul serii

Chelsea vs Juventus este, cel putin la prima vedere, cea mai interesanta partida a zilei de Champions League. Batrana Doamna vrea sa impresioneze contra campioanei Europei, chiar pe Stamford Bridge. O alta disputa de cinci stele se anunta cea dintre Bayern si Valencia. CFR Cluj va debuta pe terenul celor de la Braga 21.

Meciuri unul si unul in deschiderea Europa League

De departe cel mai dramatic meci din perspectiva rasturnarilor de scor s-a disputat la Berna intre echipa locala Young Boys si FC Liverpool.

Steaua a remizat in primul meci din grupele Europa League, 2-2 la Stuttgart

Steaua a fost condusa, a revenit, a suferit si a fost la cinci minute distanta de prima victorie din istoria sa in Germania, insa, in cele din urma, s-a multumit doar cu un egal, scor 2-2, in fata principalei.

Fiat renunta la 20% din directorii din Europa

Grupul italian Fiat va reduce numarul posturilor de conducere din Europa cu 20%, pentru limitarea pierderilor operationale, potrivit unei surse apropiate situatiei, informeaza Bloomberg.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )