Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europarlamentarul Elmar Brok vrea repatrierea imigrantilor care fug de saracie.

România Liberă România Liberă,
Europarlamentarul Elmar Brok vrea repatrierea imigrantilor care fug de saracie.

Unii politicieni germani nu-i vor pe imigrantii saraci, in tara lor. Unul dintre acestia este eurodeputatul german Elmar Brok, din partea formatiunii Uniunea Crestin-Democrate CDU), a cancelarului Angela Merkel, care a propus vineri repatrierea imigrantilor din Europa de Est care sosesc in Germania pentru a scapa de saracie si inregistrarea amprentelor lor pentru a-i impiedica sa mai revina. Imigrantii care vin in Germania ca sa acceseze ajutoare de somaj, ajutoare pentru familii si . continuă pe România Liberă

Un europarlamentar german propune repatrierea imigrantilor din Est care fug de saracie

Eurodeputatul german Elmar Brok, din partea formatiunii Uniunea Crestin-Democrate CDU), a propus, astazi, repatrierea imigrantilor din Europa de Est care sosesc in Germania pentru a scapa de saracie si inregistrarea amprentelor lor pentru a-i impiedica sa mai revina, transmite presa internationala.

Membru al Parlamentului European: Romanii care vin in Germania ar trebui sa fie amprentati

Presedintele comitetului pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, Elmar Brok, vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati. Acesta sustine ca persoanele care vin in Germania cu scopul de a cere ajutoare so.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )