Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un europarlamentar german propune repatrierea imigrantilor din Est care fug de saracie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un europarlamentar german propune repatrierea imigrantilor din Est care fug de saracie

Eurodeputatul german Elmar Brok, din partea formatiunii Uniunea Crestin-Democrate CDU), a propus, astazi, repatrierea imigrantilor din Europa de Est care sosesc in Germania pentru a scapa de saracie si inregistrarea amprentelor lor pentru a-i impiedica sa mai revina, transmite presa internationala. continuă pe Ziarul Bursa

Europarlamentarul Elmar Brok vrea repatrierea imigrantilor care fug de saracie.

Unii politicieni germani nu-i vor pe imigrantii saraci, in tara lor. Unul dintre acestia este eurodeputatul german Elmar Brok, din partea formatiunii Uniunea Crestin-Democrate CDU), a cancelarului Angela Merkel, care a propus vineri repatrierea imigrantilor din Europa de Est care sosesc in Germania pentru a scapa de saracie si inregistrarea amprentelor lor pentru a-i impiedica sa mai revina. Imigrantii care vin in Germania ca sa acceseze ajutoare de somaj, ajutoare pentru familii si .

Tanara din Iasi care la 19 ani cantarea 16 kilograme a luat in greutate patru kilograme

Tanara de 19 ani, care in luna decembrie, a fost internata la Spitalul Sfanta Maria din Iasi, cantarind doar 16 kilograme, a luat in greutate 4 kilograme. Medicii sunt si ei uimiti de evolutia fetei, care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )