Libnet.ro
UNICEF

09:30

European Masters Snooker: Ronnie O'Sullivan vs Neil Robertson in semifinale

Hotnews Hotnews,
 European Masters Snooker: Ronnie O

Ronnie O'Sullivan s-a impus cu 4-1 in fata lui Mark Davis si s-a calificat in semifinalele European Masters Snooker, competitie care se desfasoara la Circul Globus din Bucuresti. Pentru un loc in marea finala, The Rocket se va duela cu Neil Robertson. continuă pe Hotnews

European Masters Snooker: Ronnie O'Sullivan, in optimile competitiei de la Bucuresti

Ronnie O'Sullivan s-a calificat, marti seara, in optimile European Masters Snooker, competitie care se desfasoara la Circul Globus din Bucuresti. The Rocket l-a invins cu 4-1 pe David Gilbert.

European Masters - Snooker: Ronnie O'Sullivan, in sferturile de finala ale competitiei

Ronnie O'Sullivan, cvintuplu campion mondial, s-a calificat, miercuri seara, in sferturile de finala ale turneului de snooker European Masters, competitie care se desfasoara la Circul Globus din Bucuresti. O'Sullivan a castigat in fata lui Mark Allen, scor 4-2.

European Masters Snooker: Vineri se desfasoara sferturile - Ronnie OSullivan vs Mark Davis, de la ora 19:00

Vineri 7 octombrie) se desfasoara la Circul Globus din Bucuresti sferturile de finala ale European Masters Snooker. Ziua va fi deschisa de un meci interesant: Judd Trump vs John Higgins, de la ora 13:00. Ronnie O'Sullivan va juca de la ora 19:00 cu Mark Davis, in timp ce ziua va fi incheiata de disputa dintre Neil Robertson si Anthony McGill.

European Masters - Snooker: Victorii pentru Ronnie O'Sullivan si Mark Selby - Cei doi s-au calificat pe tabloul principal al competitiei

Ronnie O'Sullivan si Mark Selby au depasit fara emotii ultimul tur de calificare de la European Masters Snooker), cei doi completand tabloul principal de concurs de la Bucuresti. Competitia se desfasoara la Circul Globus.

European Masters Snooker: Programul zilei de miercuri - Ronnie O'Sullivan va juca de la ora 19:00

Miercuri 5 octombrie) se vor disputa primele patru meciuri din optimile European Masters Snooker, competitie care se desfasoara la Circul Globus din Bucuresti. Intra in material pentru a vedea programul partidelor.

European Masters Snooker: Programul zilei de joi - Mark Selby vs Barry Hawkins, meciul zilei

Mark Selby vs Barry Hawkins este cel mai interesant meci al zilei de joi de la European Masters Snooker, competitie care se desfasoara la Circul Globus din Bucuresti. Intra in material pentru a vedea programul zilei.

European Masters Snooker: Judd Trump vs Mark Selby in semifinale

Judd Trump Anglia - locul 4 mondial) s-a calificat in semifinalele European Masters Snooker, dupa ce l-a invins cu 4-0 pe John Higgins Scotia - locul 5 mondial). In penultimul act al turneului, Trump il va intalni pe Mark Selby. Competitia se desfasoara la Circul Globus din Bucuresti.

European Masters Snooker: Mark Selby s-a calificat in sferturile turneului de la Bucuresti

Mark Selby l-a invins categoric pe Barry Hawkins, scor 4-0, asigurandu-si prezenta in sferturile de finala ale turneului European Masters. Competitia are loc la Circul Globus din Bucuresti.

Ronnie OSullivan in semifinale la European Masters dupa primul break de peste 100 la Bucuresti

De departe campionul publicului bucurestea, Ronnie OSullivan s-a calificat vineri seara in semifinalele European Masters dupa o victorie, cu 4-1, obtinuta in fata conationalului sau englez Mark Davis.

Ronnie OSullivan trece de primul test dificil si ajunge in sferturi la European Masters

De departe favoritul principal al publicului din arena Circului Globus, englezul Ronnie OSullivan nu si-a dezamagit fanii si, pentru a treia seara la rand, a facut spectacol obtinand calificarea fara emotii in sferturile de finala la European Masters, primul turneu profesionist de snooker gazduit de Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )