Libnet.ro
UNICEF

20:00

Eutanasierea cainilor maidanezi, ADOPTATA de Camera Deputatilor. Votul final, la ora 12.30

Antena3 Antena3,
Eutanasierea cainilor maidanezi, ADOPTATA de Camera Deputatilor. Votul final, la ora 12.30

Deputatii au adoptat, marti, eutanasierea cainilor vagabonzi in 14 zile, daca maidanezii nu sunt adoptati. in scurt timp, urmeaza votul final al legii, in Camera Deputatilor. Update12. 16 - Circa 44 de. continuă pe Antena3

Eutanasierea cainilor maidanezi, ADOPTATA de Camera Deputatilor. Votul final, la ora 12. Au inceput protestele

Deputatii au adoptat, marti, eutanasierea cainilor vagabonzi in 14 zile, daca maidanezii nu sunt adoptati. in scurt timp, urmeaza votul final al legii, in Camera Deputatilor. Update 11. 33 - Peste 250 de.

Eutanasierea cainilor maidanezi, adoptata de Camera Deputatilor. Votul final, la ora 12

Deputatii au adoptat, marti, articolul de lege privind eutanasierea cainilor fara stapan. Legea spune ca maidanezii sunt eutanasiati dupa 14 zile, daca nu au fost adoptati. in total, deputatii au adoptat.

Eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile a fost adoptata de camera Deputatilor. ...

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea, informeaza Mediafax. CITITI SI: Soarta cainilor maidanezi a fost decisa. ONG-urile nu au fost primite la votul legii privind cainii fara stapan Amendamentul a fost adoptat cu majoritate de voturi, dupa ce .

Eutanasierea cainilor maidanezi a fost ADOPTATA de Camera Deputatilor, cu 266 de voturi pentru

Deputatii au adoptat, marti, eutanasierea cainilor vagabonzi in 14 zile, daca maidanezii nu sunt adoptati. in scurt timp, urmeaza votul final al legii, in Camera Deputatilor. Update 12. 43 - Au fost.

Articolul privind eutanasierea cainilor maidanezi, adoptat

Update 12:07 Peste 250 de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si iubitori de animale s-au adunat in aceasta dimineata in Parcul Izvor, pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari.

Protest la Universitate fata de eutanasierea cainilor maidanezi: Copiii iubesc maidanezii. Alegeti viata

Cateva zeci de persoane s-a adunat la Universitate, in fata Teatrului National, pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari, sustinand ca aceasta nu este o solutie si pronuntandu-se in.

Protest la Universitate fata de eutanasierea cainilor maidanezi.

Cateva zeci de persoane s-a adunat la Universitate, in fata Teatrului National, pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari, sustinand ca aceasta nu este o solutie si pronuntandu-se in favoarea sterilizarii. Manifestantii, cu varste cuprinse intre 20 si 60 de ani, cativa veniti cu cainii de companie, au afisat pancarte cu mesaje ca: Nu eutanasierii, da sterilizarii, Stop masacrului, noi suntem vocea lor, Copiii iubesc maidanezii. Nu eutanasiati sufletul copiilor. Alegeti .

Vier Pfoten despre eutanasierea cainilor maidanezi: Lege demna de epoca de piatra.

Organizatia internationala pentru protectia animalelor Vier Pfoten considera ca legea eutanasierii cainilor fara stapan, votata marti, este demna de epoca de piatra, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei. Cel mai tragic scenariu s-a produs! Autoritatile din Romania au primit unda verde sa inceapa exterminarea in masa, a declarat Gabriel Paun, director de campanii la Vier Pfoten International. Gabriel Paun a adaugat ca este de necrezut ca o lege care permite uciderea in masa a .

Oprescu: Referendumul privind eutanasierea cainilor maidanezi nu va mai avea loc

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, marti, ca referendumul local privind eutanasierea cainilor vagabonzi nu va mai avea loc, ca urmare a adoptarii de catre Camera Deputatilor a legii referitoare la problema patrupedelor fara.

Articolul privind eutanasierea cainilor maidanezi, adoptat

Deputatii au adoptat amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care prevede ca, dupa 14 zile, cainii neadoptati sa poata fi eutanasiati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )