Libnet.ro
UNICEF

11:15

Evaziune fiscala de peste 1,3 milioane de lei la o microcariera din zona Motru

Adevărul Adevărul,
Evaziune fiscala de peste 1,3 milioane de lei la o microcariera din zona Motru

Zeci de facturi fiscale de la firme fantoma au fost descoperite in contabilitatea unei societati cu sediul in Bucuresti care detine in zona Motru o microcariera de carbune. continuă pe Adevărul

Vae Apcarom a inregistrat un profit net de peste 1,458 milioane lei

Producatorul de material rulant Vae Apcarom, companie din grupul Voestalpine, a inregistrat in primele sase luni din acest an un profit net de peste 1,458 milioane lei, in crestere cu 6,11% fata de aceeasi perioada din anul precedent, potrivit rezultatelor financiare transmise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ministerul Apararii cumpara 18 torpile, in valoare de peste 55 de milioane lei

MApN cumpara torpile, desi singurul submarin al Romaniei, Delfinul, nu a mai fost scufundat de 18 ani. Ministerul Apararii Nationale intentioneaza sa cumpere 18 torpile usoare, in valoare de 55 de milioane de.

Dafora a inregistrat pierdere de 10 milioane lei

Dafora simbol DAFR) a incheiat primul semestru al anului cu o pierdere de 10,11 milioane de lei, dubla fata de pierderea din aceeasi perioada a anului trecut, dar cu o cifra de afaceri de 90,55 milioane lei, in crestere cu 19,24%, fata de cifra din primul semestru al anului trecut, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul firmei.

Oil Terminal a avut in primul semestru pierderi de 4,4 milioane lei

Compania de stat Oil Terminal Constanta simbol OIL) a avut in prima jumatate a anului pierderi de 4,4 milioane lei, fata de profitul de 226. 911 lei inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport semestrial.

Profit net de 4,24 milioane lei pentru BVB in primul semestru

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a incheiat primele sase luni ale anului cu un profit net in valoare de 4,24 milioane lei, echivalentul unui rezultat net pe actiune de 0,55 lei, se arata intr-un raport al BVB.

Contract de 58 milioane lei, intre Romgaz si o sociere din care face parte si Condmag

Firmele Sutech Medias, Condmag Brasov COMI) si Inspet Ploiesti vor incasa de la producatorul de gaze naturale Romgaz Medias suma de 58,4 milioane lei 13,1 milioane euro) plus TVA pentru constructia unei statii de comprimare a gazelor la Roman.

Contract de 58 milioane lei, intre Romgaz si o asociere din care face parte si Condmag

Firmele Sutech Medias, Condmag Brasov COMI) si Inspet Ploiesti vor incasa de la producatorul de gaze naturale Romgaz Medias suma de 58,4 milioane lei 13,1 milioane euro) plus TVA pentru constructia unei statii de comprimare a gazelor la Roman.

Profitul Rompetrol Well Services a crescut la 16,14 milioane lei

Profitul net al companiei Rompetrol Well Services simbol PTR) a crescut, in primul semestru al acestui an, la 16,14 milioane lei, fata de 6,50 milioane lei, in perioada similara a anului precedent, conform unui raport emis de companie.

MFP a atras 300 milioane lei prin vanzare de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice a atras 300 milioane lei printr-o licitatie pentru vanzare de obligatiuni cu maturitate de zece ani, iar costurile de finantare au scazut usor, randamentul mediu ajungand la 4,97% pe an.

Kanye West are grija de Kim si de fiica lor: Rapperul a cumparat doua masini blindate, in valoare de peste 1,5 milioane de dolari

Rapperul Kanye a facut recent o investitie pentru protectia iubitei sale Kim Kardashian si a fiicei ce o au impreuna, North: Vedeta a achizitionat doua masini blindate, valorand peste 1,5 milioane de dolari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )