Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Jens Stoltenberg, Secretarul-General al NATO: Romania va fi o parte importanta din contracararea razboiului hibrid si are rol-cheie in cyber-defence

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Jens Stoltenberg, Secretarul-General al NATO: Romania va fi o parte importanta din contracararea razboiului hibrid si are rol-cheie in cyber-defence

In interviul acordat Adevarul, Secretarul General al NATO vorbeste despre rolul cheie pe care il joaca Romania in apararea impotriva atacurilor cibernetice, dar si despre participarea armatei romane la pregatirile pe care Aliatii le fac pentru a se proteja de tacticile militare hibride. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Secretarul-General NATO: Romania, parte in contracararea razboiului hibrid, rol-cheie in cyber-defence

In interviul acordat Adevarul, Secretarul General al NATO vorbeste despre rolul cheie pe care il joaca Romania in apararea impotriva atacurilor cibernetice, dar si despre participarea armatei romane la pregatirile pe care Aliatii le fac pentru a se proteja de tacticile militare hibride.

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, si-a inceput vizita in Romania. Declaratii comune cu Iohannis, de la ora 12.20

Secretarul general al NATO, JensStoltenberg, efectueaza o vizita oficiala in Romania, unde are programate intalniri cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul interimar Gabriel Oprea. Stoltenberg a fost primit de ministrul Apararii, Mircea Dusa.

EXCLUSIV Secretarul general al NATO: Romania va fi o parte importanta din contracararea razboiului hibrid

Intr-un interviu acordat in exclusivitate ziarului Adevarul, seful Aliantei Tratatului Atlanticului de Nord, Jens Stoltenberg, a vorbit despre rolul cheie pe care il joaca Romania in apararea impotriva atacurilor cibernetice, dar si despre participarea armatei romane la pregatirile pe care Aliatii le fac pentru a se proteja de tacticile militare hibride.

Secretarul general al NATO vine joi in Romania

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, va efectua joi o vizita oficiala in Romania, unde se va intalni cu Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale.

Klaus Iohannis, discutii cu secretarul general NATO: Baza de la Deveselu va fi operationala pana la sfarsitul anului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa discutiile pe care le-a purtat cu secretarul general NATO ca baza de la Deveselu va fi operationala pana la sfarsitul anului 2015, informeaza B1 TV. Acesta a.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, se afla in Romania

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care joi face o vizita oficiala in Romania, este primit, la ora transmiterii acestei stiri, de catre ministrul Apararii, Mircea Dusa, la sediul Ministerului Apararii, informeaza Mediafax .

Secretarul general NATO s-a intalnit cu premierul interimar Gabriel Oprea la Palatul Victoria (VIDEO)

Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg si premierul interimar Gabriel Oprea s-au intalnit joi la Palatul Victoria, informeaza B1 TV. Cei doi oficiali au abordat teme legate de securitatea.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, vine astazi in vizita oficiala in Romania

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, face, joi, o vizita oficiala in Romania, avand in program intalniri cu presedintele Klaus Iohannis si premierul interimar Gabriel Oprea, precum si o vizita la Unitatea NATO de Integrare a Fortelor.

Secretarul general al NATO, in vizita oficiala in Romania. Jens Stoltenberg, primit de presedintele Iohannis la Cotroceni

30 - Secretarul general al NATO este primit de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. 01 - Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, este primit la aceasta ora de premierul interimar.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, vine joi la Bucuresti

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg soseste joi in Romania, urmand sa se intalneasca cu ministrul Apararii Mircea Dusa. Scopul intalnirii este acela de a vizita sediul Unitatii pentru Integrarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )