Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretarul general al NATO vine joi in Romania

Adevărul Adevărul,
Secretarul general al NATO vine joi in Romania

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, va efectua joi o vizita oficiala in Romania, unde se va intalni cu Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale. continuă pe Adevărul

Secretarul general al NATO, vizita OFICIALA in Romania

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg soseste joi in Romania, urmand sa se intalneasca cu ministrul Apararii Mircea Dusa si sa viziteze sediul Unitatii pentru Integrarea Fortelor NATO NFIU) din.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, vine joi la Bucuresti

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg soseste joi in Romania, urmand sa se intalneasca cu ministrul Apararii Mircea Dusa. Scopul intalnirii este acela de a vizita sediul Unitatii pentru Integrarea.

Iohannis il primeste joi la Cotroceni pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg

ACTUALIZARE 21:06 Presedintele Klaus Iohannis il va primi joi la Cotroceni pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, aflat in vizita oficiala in Romania, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, vizita in Romania, pe 2 iulie

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, va efectua joi, 2 iulie, o vizita in tara noastra, in cadrul careia va avea o intalnire cu ministrul apararii nationale, Mircea Dusa.

Secretarul general Stoltenberg inaugureaza comandamentul NATO din Bucuresti

Secretarul general al Aliantei Atlantice, Jens Stoltenberg, va sosi la Bucuresti pentru a inaugura sediul primului dintre cele doua comandamente NATO care vor functiona in Romania.

Secretarul general al FRF, audiat la DNA Timisoara in dosarul privind finantarea ilegala a Poli Timisoara

Gheorghe Chivorchian, secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal, a mers sambata la audieri la DNA Timisoara. Secretarul general al FRF ar fi dat explicatii in calitate de martor in dosarul in care.

Secretarul general al FRF, suspendat din functie. Gheorghe Chivorchian, acuzat de DNA

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a fost suspendat din functie, marti, de presedintele Razvan Burleanu, la solicitarea sa, ca urmare a dosarului in care este cercetat penal pentru complicitate la.

Gheorghe Chivorchian, secretarul general al FRF, acuzat de abuz in serviciu si fals in inscrisuri

Gheorghe Chivorchian, secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal, a fost pus sub invinuire pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri, informeaza B1 TV. La sediul DNA Timisoara, i s-au adus la.

UPDATE. Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, inculpat in dosarul Poli Timisoara

Secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal este inculpat in dosarul in care procurorii DNA investigheaza finantarea ilegala a echipei de fotbal a lui Marian Iancu, Poli Timisoara, de catre Consiliul Judetean Timis. Prejudiciul este de circa un milion de euro.

Secretarul general al ONU, despre atentatele teroriste: Cei vinovati trebuie sa fie adusi rapid in fata justitiei

Secretarul general si Consiliul de Securitate al ONU condamna atentatele teroriste de vineri din Franta, Kuweit si Tunisia. Cei vinovati de aceste ingrozitoare acte de violenta trebuie sa fie adusi rapid in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )