Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV. Judecatorul Mustata, ridicat din instanta pentru suspiciuni de coruptie in cel putin 5 dosare, intre care dosarele ICA-Voiculescu si MM Stoica- surse

România Liberă România Liberă,
EXCLUSIV. Judecatorul Mustata, ridicat din instanta pentru suspiciuni de coruptie in cel putin 5 dosare, intre care dosarele ICA-Voiculescu si MM Stoica- surse

Judecatorul Stan Mustata, unul dintre magistratii din completul de la Curtea de Apel Bucuresti care judeca dosarul ICA, in care este acuzat Dan Voiculescu, a fost ridicat, marti dimineata, de procurorii DNA, fiind suspectat de coruptie in cel putin cinci dosare penale, spun sursele Romaniei Libere. continuă pe România Liberă

Judecatorul lui Dan Voiculescu, Stan Mustata, ridicat de DNA si dus la audieri. El ar fi acuzat de luare de mita

Judecatorul Stan Mustata, care facea parte din completul care judeca dosarul ICA, in care este implicat si Dan Voiculescu, a fost ridicat de procurorii anticoruptie din sediul Curtii de Apel Bucuresti. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi acuzat de luare de mita.

Dan Voiculescu: Cred ca DNA a incercat sa puna presiune pe judecatorul Mustata. Nu il cunosc pe magistrat!

Dan Voiculescu a depus o sesizare la Parchetul General prin care a cerut sa se faca o ancheta la Directia Nationala Anticoruptie DNA). El a precizat ca actiunea de marti a procurorilor este o presiune asupra judecatorului Stan Mustata care urma sa dea o sentinta in dosarul ICA. Magistratul Mustata a fost ridicat in aceasta dimineata de la Curtea de Apel Bucuresti si dus la audieri. Ulterior, acesta a fost pus sub urmarire penala.

Voinea: Salariile bugetarilor urcau cu 7% daca nu trebuia achitate drepturile din instanta

Salariile tuturor bugetarilor ar fi fost majorate cu 7% daca Guvernul nu era obligat sa achite drepturile castigate in instanta de catre angajati pentru hotarari ale Guvernului Boc, sustine ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.

Cher Lloyd lanseaza cel mai emotionant videoclip din cariera, pentru piesa Sirens! Vezi AICI cum arata!

Asa cum le-a promis fanilor sai in urma cu cateva zile, Cher Lloyd a lansat astazi, 29 aprilie, videoclipul pentru.

Gigi Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare

George Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare la inceputul lunii mai, potrivit unei comisii din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, o decizie concreta urmand sa fie luata de.

Gigi Becali a iesit din penitenciar pentru a lucra la Academia lui Hagi (Surse)

Gigi Becali a iesit, luni, din Penitenciarul Poarta Alba, pentru a lucra la Academia Gheorghe Hagi, unde va efectua munca necalificata, la finalul zilei de munca acesta fiind dus inapoi la unitatea de detentie.

Victor Ponta: Guvernul majoreaza deficitul bugetar cu circa 0,2% din PIB, pentru a suplimenta bugetul Ministerului Apararii

Guvernul va majora deficitul bugetar cu aproximativ 0,2% din PIB, prin suplimentarea corespunzatoare, cu echivalentul a 700 milioane lei, a bugetului Ministerului Apararii, in contextul crizei din Ucraina, obtinand deja in acest sens acordul FMI si al CE, a anuntat premierul Victor Ponta.

Seful GE se va intalni cu ministrul Industriei din Franta pentru a discuta preluarea Alstom

Directorul general al General Electric GE), Jeffrey Immelt, se va intalni, astazi, cu ministrul francez al Industriei, Arnaud Montebourg, pentru a discuta preluarea producatorului de trenuri si echipamente electrice Alstom de catre grupul american, potrivit Bloomberg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )