Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exclusiv: Liftiera data afara de minstrul Muncii rupe tacerea: Am plecat asa ca un hot!

Antena3 Antena3,
Exclusiv: Liftiera data afara de minstrul Muncii rupe tacerea: Am plecat asa ca un hot!

Liftiera data afara de Ministrul Muncii rupe tacerea! intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena 3, femeia, in varsta de 57 de ani, povesteste cum a ramas pe drumuri dintr-un moft al Violetei Alexandru. continuă pe Antena3

Exclusiv: Liftiera data afara de ministrul Muncii rupe tacerea: Am plecat asa, ca un hot!

Liftiera data afara de Ministrul Muncii rupe tacerea! intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena 3, femeia, in varsta de 57 de ani, povesteste cum a ramas pe drumuri dintr-un moft al Violetei Alexandru.

Ce se intampla cu liftiera de la ministerul Muncii, dupa ce a fost data afara. Cine este, de fapt, femeia si prin ce probleme trece acum

Doamna Paula a fost, pana de curand, liftiera la Ministerul Muncii. Femeia era detasata la Minister de la firma privata de mentenanta lifturi. Numai ca atunci cand Violeta Alexandru a retras-o, si cei de la firma privata de mentenanta lifturi au dat-o afara pe femeie. Acum cauta disperata loc de munca pentru ca nu mai .

Paula, liftiera de la Ministerul Muncii, marturii emotionante, la Sinteza zilei

Doamna Paula, liftiera de la Ministerul Muncii care a fost data afara de ministrul Violeta Alexandru, a vorbit, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, despre socul pe care l-a trait.

Cristina Siscanu rupe tacerea, dupa ce s-a intors in Romania. Ce spune despre eliminarea de la Survivor Romania

Cristina Siscanu a revenit in tara de la Survivor Romania, dupa ce colegi au propus-o spre eliminare, alaturi de Elena Ionescu si Asiana Peng. Revenita in tara, sotia lui Madalin Ionescu, care a facut parte din echipa Faimosilor, a publicat pe Instagram un clip, in care a vorbit despre experienta traita in Republica Dominicana, facand.

Ce spune Violeta Alexandru ca s-a intamplat cu liftiera de la Ministerul Muncii

Violeta Alexandru a explicat intr-o emisiune tv de miercuri de ce a concediat liftiera de la Ministerul Muncii pe care-l conduce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )