Libnet.ro
UNICEF

11:00

Paula, liftiera de la Ministerul Muncii, marturii emotionante, la Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
Paula, liftiera de la Ministerul Muncii, marturii emotionante, la Sinteza zilei

Doamna Paula, liftiera de la Ministerul Muncii care a fost data afara de ministrul Violeta Alexandru, a vorbit, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, despre socul pe care l-a trait. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu liftiera de la ministerul Muncii, dupa ce a fost data afara. Cine este, de fapt, femeia si prin ce probleme trece acum

Doamna Paula a fost, pana de curand, liftiera la Ministerul Muncii. Femeia era detasata la Minister de la firma privata de mentenanta lifturi. Numai ca atunci cand Violeta Alexandru a retras-o, si cei de la firma privata de mentenanta lifturi au dat-o afara pe femeie. Acum cauta disperata loc de munca pentru ca nu mai .

Fosta liftiera de la Ministerul Muncii a folosit iar BUTONUL! A inchis telefonul cand era in direct, pe B1 TV. Razvan Zamfir: Acum o inteleg pe Violeta Alexandru... (VIDEO)

Liftiera de la Ministerul Muncii a ajuns subiect de presa dupa ce ministrul Violeta Alexandru a renuntat la serviciile ei. Femeia sustine ca avea un rol important, deoarece liftul era foarte vechi si era.

Ce spune Violeta Alexandru ca s-a intamplat cu liftiera de la Ministerul Muncii

Violeta Alexandru a explicat intr-o emisiune tv de miercuri de ce a concediat liftiera de la Ministerul Muncii pe care-l conduce.

Petitie pentru salvarea doamnei Paula, liftiera din Ministerului Muncii. Apelul a devenit viral in mediul online Cum explica Violeta Alexandru faptul ca a renuntat la serviciile femeii (FOTO, VIDEO)

Cristian Vasilcoiu, un fost consilier al fostului ministru Lia Olguta Vasilescu, a propus o petitie pentru salvarea doamnei Paula, liftiera din Ministerul Munciiramasa fara job la dispozitiile.

Sinteza zilei. Moment umoristic rar cu Adrian Paunescu, Iosif Sava si Nichita Stanescu

Unul dintre cei mai simpatici concurenti de la iUmor a fost invitatul lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei.

Ce i s-a intamplat luiFlorin Piersicin avion, in timp ce venea la Sinteza Zilei

Florin Piersic a marturisit la Sinteza Zilei, acolo unde a fost sarbatorit la implinirea a 84 de ani, ce i s-a intamplat in avionul care il aducea de la Cluj la Bucuresti.

Seara-eveniment la Antena 3. Florin Piersic isi aniverseaza ziua de nastere la Sinteza zilei

Editie-eveniment Sinteza zilei.

Editie-eveniment. Florin Piersic isi aniverseaza ziua de nastere la Sinteza zilei

Editie-eveniment Sinteza zilei.

Cantina sociala de pe malul Borcei, pe lista unitatilor licentiate de Ministerul Muncii

Numarul cantinelor sociale licentiate la data de 27 ianuarie 2020 era de 127, peste jumatate fiind private, conform datelor centralizate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale. Din totalul cantinelor sociale licentiate, 59 erau publice si 68 private. Printre acestea se regaseste si cantina sociala din municipiul Calarasi.

Violeta Alexandru, despre noua organigrama de la Ministerul Muncii: Am redus numarul demnitarilor, am eliminat posturi de directori generali

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca Guvernul PNL a aprobat noua organigrama a ministerului. Astfel, a fost redus numarul demnitarilor, respectiv cabinetele demnitarilor, si au fost eliminate posturile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )