Libnet.ro
UNICEF

11:16

EXCLUSIV Noi controverse la pelerinajul Sfintei Parascheva. Presa locala scrie ca sunt lasati toti pelerinii din Romania sa se inchine la moaste. Prefectura neaga informatia: Jandarmii, probabil, ca sa detensioneze situatia i-au lasat sa intre

B1 B1,
EXCLUSIV Noi controverse la pelerinajul Sfintei Parascheva. Presa locala scrie ca sunt lasati toti pelerinii din Romania sa se inchine la moaste. Prefectura neaga informatia: Jandarmii, probabil, ca sa detensioneze situatia i-au lasat sa intre

In presa locala a aparut informatia ca toti pelerinii, nu doar cei din Iasi, sunt lasati sa participe la pelerinaj si sa se inchine la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, dupa o decizie care ar. continuă pe B1

Protest la Iasi, la pelerinajul Sfintei Parascheva. Credinciosii, nemultumiti de restrictiile impuse in plina pandemie

Ziua Sfintei Cuvioase Parascheva este sarbatorita in acest an in conditii speciale. in premiera in acest an, pe scaunele amplasate in fata Mitropoliei au acces doar 500 de persoane, toate cu resedinta in Iasi, decizie care a starnit controverse in randul credinciosilor. Unii au protestat, strigandO sa dati socoteala cu totii, Duceti-va la diavol si Jos dictatura.

UPDATE Restrictii ridicate la pelerinajul de la Iasi: Oamenilor le-a fost permis accesul la moastele Sfintei Parascheva fara buletin Reactia lui Raed Arafat

Restrictiile impuse de autoritatile centrale la pelerinajul de la moastele Sfintei Parascheva pentru cei din afara Iasiului au fost ridicate, astfel ca toti pelerinii pot intra la racla, fara a mai fi nevoie sa prezinte buletinul care sa ateste ca nu sunt din alte judete. Buna Ziua Iasi scrie ca sute de persoane venite din toate colturile tarii sunt lasate sa se aseze la rand pentru a se putea inchina la moaste.

Arhiepiscopul Sucevei, despre restrictiile impuse la pelerinajul cu moastele Sfintei Parascheva: Cei infestati cu Covidul marxismului nu cred!

IPS Calinic, arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, a criticat dur restrictiile impuse de autoritati la pelerinajul cu moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, in contextul pandemiei de COVID-19.

Video. Scene violente la moastele Sfintei Parascheva. Cum au fost tratati credinciosii. Jandarmii nu au mila

Romanii nu au leac cand vine vorba de respectarea legii. in ciuda numeroaselor anunturi facute de autoritati, cu privire la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva din acest an, mii de romani, din toate partile tarii s-au adunat la Iasi pentru a celebra hramul Sfintei Cuvioase Parascheva. Romanii au lasat bunele maniere acasa si au dat .

Decizie a Mitropoliei Moldovei: Racla cu moastele Sfintei Parascheva va fi scoasa miercuri in curtea Catedralei din Iasi

Racla cu moastele Sfintei Parascheva va fi scoasa miercuri in curtea Catedralei Mitropolitane din Iasi, a anuntat purtatorul de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, Constantin Sturzu. Anuntul vine pe fondul unor critici dure la varful Bisericii, in urma deciziei autoritatilor de a interzice pelerinajul de Sfanta Parascheva pentru cei care nu locuiesc la Iasi.

Jandarmeria, dupa ce oamenilor le-a fost permis accesul la moastele Sfintei Parascheva fara bulentin: S-a evitat o escaladare a violentei Restrictiile au fost reimpuse

Reprezentantii Jandarmeriei au explicat, miercuri seara, ca prin modul cum a fost gestionata situatia de catre fortele de ordine s-a evitat o escaladare a violentei la manifestarile religioase de la Iasi. De asemenea, miercuri seara, pelerinilor din afara localitatii li s-a interzis din nou sa ajunga la racla, dupa ce restrictiile au fost ridicate pe parcursul zilei. UPDATE Racla cu moastele Sf. Cuvioase Parascheva, reintrodusa in Catedrala Mitropolitana. 500 de oameni s-au inchinat la moaste miercuriPatriarhul Daniel: Oprirea credinciosilor care nu locuiesc in Iasi sa se inchine la racla Sfintei Parascheva - nemaiintalnita in istorie.

Peste 9.200 de credinciosi au trecut pe la racla cu moastele Sfintei Parascheva, intr-o singura zi

Peste 9. 200 de credinciosi au trecut, miercuri, pe la racla cu moastele Sfintei Parascheva, care a fost scoasa in curtea Mitropolitane din Iasi, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. La slujba au participat 500 de credinciosi.

Protest fara masti la moastele Sfintei Parascheva

Zeci de persoane fara masti au fost escortate astazi din curtea Catedralei Mitropolitane, unde este expusa racla cu moastele Sfintei Parascheva, pentru ca nu aveau buletin de Iasi, transmite Ziarul de Iasi.

Mitropolia Moldovei: Decizie de ultim moment legata de racla cu moastele Sfintei Parascheva!

Racla cu moastele Sfintei Parascheva va fi scoasa, miercuri, in curtea Catedralei Mitropolitane din Iasi, a anuntat purtatorul de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, Constantin Sturzu.

Doar cu buletin de Iasi la moastele Sfintei Parascheva. La slujba, primul venit, primul care ocupa loc

Slujba din Ziua Sfintei Parascheva va fi oficiata pe pietonalul din fata Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, din Iasi. in premiera, din cauza pandemiei de COVID-19, la evenimentul religios pot participa doar 500 de persoane care au resedinta in Iasi.

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )