Libnet.ro
UNICEF

14:45

Protest fara masti la moastele Sfintei Parascheva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protest fara masti la moastele Sfintei Parascheva

Zeci de persoane fara masti au fost escortate astazi din curtea Catedralei Mitropolitane, unde este expusa racla cu moastele Sfintei Parascheva, pentru ca nu aveau buletin de Iasi, transmite Ziarul de Iasi. continuă pe Ziarul Bursa

Video. Scene violente la moastele Sfintei Parascheva. Cum au fost tratati credinciosii. Jandarmii nu au mila

Romanii nu au leac cand vine vorba de respectarea legii. in ciuda numeroaselor anunturi facute de autoritati, cu privire la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva din acest an, mii de romani, din toate partile tarii s-au adunat la Iasi pentru a celebra hramul Sfintei Cuvioase Parascheva. Romanii au lasat bunele maniere acasa si au dat .

UPDATE Restrictii ridicate la pelerinajul de la Iasi: Oamenilor le-a fost permis accesul la moastele Sfintei Parascheva fara buletin Reactia lui Raed Arafat

Restrictiile impuse de autoritatile centrale la pelerinajul de la moastele Sfintei Parascheva pentru cei din afara Iasiului au fost ridicate, astfel ca toti pelerinii pot intra la racla, fara a mai fi nevoie sa prezinte buletinul care sa ateste ca nu sunt din alte judete. Buna Ziua Iasi scrie ca sute de persoane venite din toate colturile tarii sunt lasate sa se aseze la rand pentru a se putea inchina la moaste.

Decizie a Mitropoliei Moldovei: Racla cu moastele Sfintei Parascheva va fi scoasa miercuri in curtea Catedralei din Iasi

Racla cu moastele Sfintei Parascheva va fi scoasa miercuri in curtea Catedralei Mitropolitane din Iasi, a anuntat purtatorul de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, Constantin Sturzu. Anuntul vine pe fondul unor critici dure la varful Bisericii, in urma deciziei autoritatilor de a interzice pelerinajul de Sfanta Parascheva pentru cei care nu locuiesc la Iasi.

Peste 9.200 de credinciosi au trecut pe la racla cu moastele Sfintei Parascheva, intr-o singura zi

Peste 9. 200 de credinciosi au trecut, miercuri, pe la racla cu moastele Sfintei Parascheva, care a fost scoasa in curtea Mitropolitane din Iasi, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. La slujba au participat 500 de credinciosi.

Mitropolia Moldovei: Decizie de ultim moment legata de racla cu moastele Sfintei Parascheva!

Racla cu moastele Sfintei Parascheva va fi scoasa, miercuri, in curtea Catedralei Mitropolitane din Iasi, a anuntat purtatorul de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, Constantin Sturzu.

Arhiepiscopul Sucevei, despre restrictiile impuse la pelerinajul cu moastele Sfintei Parascheva: Cei infestati cu Covidul marxismului nu cred!

IPS Calinic, arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, a criticat dur restrictiile impuse de autoritati la pelerinajul cu moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, in contextul pandemiei de COVID-19.

Jandarmeria, dupa ce oamenilor le-a fost permis accesul la moastele Sfintei Parascheva fara bulentin: S-a evitat o escaladare a violentei Restrictiile au fost reimpuse

Reprezentantii Jandarmeriei au explicat, miercuri seara, ca prin modul cum a fost gestionata situatia de catre fortele de ordine s-a evitat o escaladare a violentei la manifestarile religioase de la Iasi. De asemenea, miercuri seara, pelerinilor din afara localitatii li s-a interzis din nou sa ajunga la racla, dupa ce restrictiile au fost ridicate pe parcursul zilei. UPDATE Racla cu moastele Sf. Cuvioase Parascheva, reintrodusa in Catedrala Mitropolitana. 500 de oameni s-au inchinat la moaste miercuriPatriarhul Daniel: Oprirea credinciosilor care nu locuiesc in Iasi sa se inchine la racla Sfintei Parascheva - nemaiintalnita in istorie.

Doar cu buletin de Iasi la moastele Sfintei Parascheva. La slujba, primul venit, primul care ocupa loc

Slujba din Ziua Sfintei Parascheva va fi oficiata pe pietonalul din fata Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, din Iasi. in premiera, din cauza pandemiei de COVID-19, la evenimentul religios pot participa doar 500 de persoane care au resedinta in Iasi.

UPDATE Accesul la racla cu moastele Sfintei Parascheva este permis si pentru pelerinii din afara orasului, in ciuda decizieiCNSU

Protestatarii au invins pana la urma. Jandarmii nu mai legitimeaza persoanele care se aseaza in aceste momente la coada pentru a se inchina la Cuvioasa Parascheva. Nimeni nu si-a asumat inca decizia.

O studenta s-a rugat la moastele Sfintei Paracheva sa se marite cu colegul de facultate. Ce a patit apoi

In fiecare an, pe 14 octombrie, credinciosii ortodocsi o sarbatoresc pe Sfanta Parascheva si merg in numar urias catre Iasi, capitala Moldovei. Printre cei care au apelat la ajutorul Cuvioasei se numara o tanara care a rugat-o sa ii indeplineasca cea mai mare dorinta: sa se casatoreasca cu un coleg de facultate. Sfanta Parascheva si .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )