Libnet.ro
UNICEF

16:00

Doar cu buletin de Iasi la moastele Sfintei Parascheva. La slujba, primul venit, primul care ocupa loc

Adevărul Adevărul,
Doar cu buletin de Iasi la moastele Sfintei Parascheva. La slujba, primul venit, primul care ocupa loc

Slujba din Ziua Sfintei Parascheva va fi oficiata pe pietonalul din fata Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, din Iasi. in premiera, din cauza pandemiei de COVID-19, la evenimentul religios pot participa doar 500 de persoane care au resedinta in Iasi. continuă pe Adevărul

Decizie a Mitropoliei Moldovei: Racla cu moastele Sfintei Parascheva va fi scoasa miercuri in curtea Catedralei din Iasi

Racla cu moastele Sfintei Parascheva va fi scoasa miercuri in curtea Catedralei Mitropolitane din Iasi, a anuntat purtatorul de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, Constantin Sturzu. Anuntul vine pe fondul unor critici dure la varful Bisericii, in urma deciziei autoritatilor de a interzice pelerinajul de Sfanta Parascheva pentru cei care nu locuiesc la Iasi.

Mitropolia Moldovei: Decizie de ultim moment legata de racla cu moastele Sfintei Parascheva!

Racla cu moastele Sfintei Parascheva va fi scoasa, miercuri, in curtea Catedralei Mitropolitane din Iasi, a anuntat purtatorul de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, Constantin Sturzu.

Arhiepiscopul Sucevei, despre restrictiile impuse la pelerinajul cu moastele Sfintei Parascheva: Cei infestati cu Covidul marxismului nu cred!

IPS Calinic, arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, a criticat dur restrictiile impuse de autoritati la pelerinajul cu moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, in contextul pandemiei de COVID-19.

Blestemul pe care il au vesmintele Sfintei Parascheva. Secretul ascuns de preoti de zeci de ani s-a aflat

Pe data de 14 octombrie, an de an, credinciosii o praznuiesc pe Sfanta Parascheva. Acestia merg in pelerinaj la Iasi unde se expune racla cu moastele sfintei. Dar putini oameni mai stiu blestemul pe care il au vesmintele Sfintei Parascheva. Blestemul pe care il au vesmintele Sfintei Parascheva Pentru cei care nu merg la biserica .

O studenta s-a rugat la moastele Sfintei Paracheva sa se marite cu colegul de facultate. Ce a patit apoi

In fiecare an, pe 14 octombrie, credinciosii ortodocsi o sarbatoresc pe Sfanta Parascheva si merg in numar urias catre Iasi, capitala Moldovei. Printre cei care au apelat la ajutorul Cuvioasei se numara o tanara care a rugat-o sa ii indeplineasca cea mai mare dorinta: sa se casatoreasca cu un coleg de facultate. Sfanta Parascheva si .

Precizarile Mitropoliei Moldovei si Bucovinei: Cum se vor desfasura, miercuri, ceremoniile religioase de sarbatoarea Sfintei Parascheva

Preotul Constantin Sturzu, purtator de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, face precizari cu privire la modul in care se vor desfasura, miercuri, ceremoniile religioase de la Iasi, prilejuite de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )