Libnet.ro
UNICEF

05:00

EXCLUSIV Noi marturii despre o mare retea de coruptie din Romania. Cum sunt sifonate zeci si sute de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV Noi marturii despre o mare retea de coruptie din Romania. Cum sunt sifonate zeci si sute de milioane de euro

Marturia unui insider dintr-o mare companie IT din Romania care a explicat pe larg cum se fura legal bani de la buget, dar in special fonduri europene, ridica doar un colt din ceea ce putem numi cea mai intinsa retea de coruptie din Romania ultimilor ani. Marturia sa si alte informatii din piata indica faptul ca s-a format un intreg sistem foarte sofisticat si complet ermetic, inchis, de fraudare a banilor europeni. Au trecut de la faza de 10% - 15% spaga. Acum vor totul. Mi-a cerut sa-i dau 70% din proiectul pe fonduri europene. Pai eu cum il fac? trebuie sa fur, sa-l fraudez, au declarat pentru Hotnews. ro surse din piata care opereaza cu fonduri europene. Citeste si: Cum se fura legal. O marturie din interiorul sistemului . continuă pe Hotnews

China lucreaza la un accelerator de particule de doua ori mai mare decat cel din Europa

Momentan recordul celui mai mare accelerator de particule din lume il tine Elvetia. Faimosul Mare Accelerator de Hadroni CERN din Elvetia este cunoscut datorita imensului tunel circular de sub pamant ce are o circumferinta de 17 kilometri. in curand acesta va fi depasit. China planuieste sa construiasca unul de doua ori mai mare decat cel al [] China lucreaza la un accelerator de particule de doua ori mai mare decat cel din Europa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pfizer si Allergan dau nastere celui mai mare grup farmaceutic din lume

Pfizer Inc. si Allergan Plc au ajuns, ieri, la un acord de fuziune in actiuni) a carui valoare atinge un record de circa 160 de miliarde de dolari. in urma afacerii ia nastere cel mai mare grup farmaceutic din lume, cu produse de la Botox la Viagra.

Noi indicii despre teroristul Salah Abdeslam. Cum ar fi supravietuit atentatorul sinucigas, dupa atacurile de la Paris

Salah Abdeslam, singurul presupus supravietuitor al atacurilor kamikaze din Paris, este cautat de 10 zile de anchetatori. Deocamdata, se pare ca francezul de 26 de ani a jucat un rol de logician, potrivit Le Figaro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )