Libnet.ro
UNICEF

19:16

Executivul Orban se reuneste in sedinta de guvern. Klaus Iohannis va fi prezent la instalarea unor ministri

Antena3 Antena3,
Executivul Orban se reuneste in sedinta de guvern. Klaus Iohannis va fi prezent la instalarea unor ministri

Guvernul Orban se reuneste in sedinta si se pregateste sa emita azi primul act administrativ. Este vorba de o ordonanta de urgenta pentru comasarea numarului de ministere. O prima sedinta de Guvern,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a prezidat prima sedinta a Guvernului Orban: Chiar daca mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins ca va fi unul puternic si de succes (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat, luni seara, prima sedinta a guvernului Orban. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, de la Palatul Cotroceni, Executivul liberal s-a reunit la Palatul Victoria intr-o.

Sedinta a Guvernului Orban, astazi. Iohannis participa la preluarea mandatului unor ministri (surse)

Guvernul Orban va avea, marti, a doua reuniune a Cabinetului, in care ar putea aproba o ordonanta de urgenta pentru comasarea numarului de ministere, au declarat surse politice, pentru Mediafax. Klaus Iohannis va participa la preluarea mandatului unor ministri. La prima sedinta informala de luni seara a Guvernului Orban, care a durat in jur de doua ore, au fost discutii despre programul de marti al noului Executiv, in special despre programul pe care Klaus Iohannis si Ludovic Orban urmeaza sa il aiba impreuna.

Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban l-a asigurat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca are un partener in noul guvern. Domnule presedinte, incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei, de increder.

OFICIAL: Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a noului Guvern. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

UPDATE:Decretul privind numirea GuvernuluiLudovic Orban a fost publicat in Monitorul Oficial Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de numire a noului Guvern al Romaniei, potrivit unui.

Ce asteptari are Klaus Iohannis de la Cabinetul Orban: Acest nou Guvern sa rezolve cateva probleme foarte urgente (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis membrilor cabinetului Orban, ce asteptari are de la noul Guvern, care a depus luni seara juramantul de investitura la Palatul Cotroceni. Domnule.

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis. Ceremonia a fost precedata de o discutiea sefului statului cu membrii noului Guvern. Cititi si: Klaus.

Klaus Iohannis: Ce s-a intamplat azi e un exercitiu autentic democratic. Se termina astfel guvernarea PSD-ista. Ma tem de ce vor gasi noii ministri in ministere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la finalul ceremoniei in care cabinetul Orban a depus juramantul de investitura, ca liberalii au reusit un adevarat exercitiu democratic prin faptul ca au demis gu.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Componenta Guvernului Orban. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei, in urmatoarea componenta: Prim-ministru- Ludovic Orban .

Klaus Iohannis s-a dus la Palatul Victoria sa-si instaleze Guvernul

Premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis si membrii Cabinetul au ajuns, luni seara, la Palatul Victoria, dupa ceremonia de depunere a juramantului investitura. Guvernul Ludovic Orban a fost invest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )