Libnet.ro
UNICEF

07:45

Exista munca dupa izolare. Din nou la birou

România Liberă România Liberă,
Exista munca dupa izolare. Din nou la birou

Nu stim daca exista viata dupa moarte, dar stim ca exista foarte multe companii care isi cheama anga. continuă pe România Liberă

Jessie J si Channing Tatum, din nou impreuna!

Dupa cateva saptamani in care au stat despartiti, Jessie J si Channing Tatum pare ca au hotarat sa mai dea o sansa povestii lor de dragoste. Asa ca formeaza din nou unul dintre cele mai reusite cupluri de la Hollywood.

Tara in care nepotii isi pot imbratisa din nou bunicii

In Elvetia, copiii de pana in 10 ani isi pot imbratisa din nou bunicii. Guvernul a decis ca ei nu sunt un pericol pentru varstnici.

VIDEO Sapte persoane retinute dupa scandalul din Blaj. Au intervenit 30 de politisti si jandarmi

Sapte persoane au fost retinute dupa scandalul din Blaj, la care au intervenit 30 de politisti si jandarmi. Sase persoane au fost retinute pentru tulburarea linistii publice, iar una pentru ca a postat pe Facebook comentarii la adresa fortelor de interventie, potrivit Mediafax. VIDEO Zeci de persoane implicate intr-un scandal intr-un cartier din Blaj 30 de politisti si jandarmi au intervenit.

Veste buna pentru toti romanii. Citu s-a angajat ca noi toti sa ne bucuram din nou

Florin Citu, ministrul Finantelor, a spus ca Guvernul lucreaza la rezolvarea uneia dintre cele mai mari crize din prezent. in Romania, starea de urgenta se va termina pe 15 mai. Apoi,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )