Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exit-poll: Conservatorul populist Andrzej Duda, candidatul unui partid eurosceptic, este noul presedinte al Poloniei

Hotnews Hotnews,
 Exit-poll: Conservatorul populist Andrzej Duda, candidatul unui partid eurosceptic, este noul presedinte al Poloniei

Andrzej Duda, candidatul partidului Dreptate si Justitie PiS), formatiunea politica eurosceptica, condusa de Jaroslaw Kaczynski, se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Polonia turul al doilea), cu 53% din voturi, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne. Daca estimarile la iesirea de la urne vor fi confirmate de rezultatele oficiale, Andrzej Duda, in varsta de 43 de ani, va deveni noul presedinte al Poloniei. El castigase in mod surprinzator si primul tur de scrutin, cu 34,7% din voturi. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale in Polonia - turul II, marcate de suspans: Presedintele in exercitiu Bronislaw Komorowski v. conservatorul populist Andrzej Duda, candidatul unui partid eurosceptic

Polonezii au inceput sa voteze duminica dimineata in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, marcate de o foarte mare incertitudine, avand de optat intre presedintele in exercitiu Bronislaw Komorowski, de centru-dreapta, si contracandidatul sau conservator populist Andrzej Duda, relateaza AFP.

Alegeri Polonia: Candidatul partidului Dreptate si Justitie obtine 53% in scrutinul prezidential

Andrzej Duda, candidatul partidului Dreptate si Justitie PiS), condus de Jaroslaw Kaczynski, se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Polonia, cu 53%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne, relateaza Mediafax.

Alegeri Spania. Exit Poll: Partidul Popular a castigat alegerile

Partidul Popular, aflat la putere, a castigat alegerile locale si regionale de duminica din Spania, dar nu a reusit sa obtina majoritatea absoluta in cele 13 regiuni unde a avut loc scrutinul, potrivit unui sondaj al GAD3.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )