Libnet.ro
UNICEF

07:15

Exmatriculari in masa intr-un liceu din India. Parintii elevilor au fost surprinsi catarandu-se pe zidurile liceului pentru a-si ajuta copiii sa copieze (VIDEO)

B1 B1,
Exmatriculari in masa intr-un liceu din India. Parintii elevilor au fost surprinsi catarandu-se pe zidurile liceului pentru a-si ajuta copiii sa copieze (VIDEO)

Aproximativ 600 de elevi dintr-un liceu din statul indian Bihar au fost exmatriculati pentru ca au copiat la un examen cu ajutorul parintilor, dupa ce mai multi parinti au fost surprinsi catarandu-se pe. continuă pe B1

VIDEO Parintii unor elevi din India s-au catarat pe zidurile scolii pentru a-i ajuta sa copieze

Aproximativ 600 de elevi de liceu din statul indian Bihar est) au fost exmatriculati, au anuntat autoritatile vineri, pentru ca au copiat la un examen cu ajutorul parintilor, care au fost surprinsi in timp ce se catarau pe zidurile scolii pentru a le da fituici, noteaza Mediafax.

Accident grav intr-o intersectie din Botosani. O ambulanta a fost lovita in plin de un TIR care nu s-a asigurat

O ambulanta care transporta un copil insotit de mama lui la un spital din Iasi a fost lovita in plin de un TIR intr-o intersectie din Botosani. Soferul ambulantei a murit, iar asistenta a fost grav ranita.

Incident armat intr-un restaurant din Suedia

Mai multe persoane au fost ucise intr-un incident armat care a avut loc, miercuri, intr-un restaurant din orasul suedez Gothenburg, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

Incident armat intr-un restaurant din Suedia

Mai multe persoane au murit intr-un incident armat care a avut loc intr-un restaurant din orasul suedez Gothenburg. Politia spune ca nu exista vreun indiciu ca ar fi vorba de un atentat terorist, relateaza.

VIDEO: O grenada din al doilea Razboi Mondial, gasita in curtea unui liceu din Cluj

O grenada din al doilea razboi mondial a fost gasita in curtea unui liceu din Turda, judetul Cluj, de catre un copil care se juca pe terenul de sport al scolii, proiectilul fiind ridicat ulterior de pirotehnisti, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Carmen Jucan, un copil care se juca in curtea unui liceu din Turda a gasit un proiectil sub tribunele unui teren de sport. Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca in curtea unei unitati de invatamant din Turda, de pe strada Tineretului, a fost gasit un proiectil.

Trei persoane prinse in flagrant intr-o banca din Cluj. Ce incercau sa faca

Sapte persoane au fost retinute de politisti, suspectate ca au prejudiciat mai multe unitati bancare din judetul Cluj, dupa ce au folosit acte false pentru a lua credite. Trei dintre suspecti au fost prinsi in flagrant in sediul unei banci, cand incercau sa obtina un credit de 20. 000 de lei.

Sapte copii AU MURIT ARSI DE VII intr-un incendiu din New York

Sapte copii au murit, iar doi adulti sunt in stare critica intr-un incendiu izbucnit in cursul noptii de vineri spre sambata intr-un imobil rezidential din orasul american New York, informeaza ABC News,.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit intr-un lac din Uruguay

Peste 10 persoane si-au gasit sfarsitul dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in apropiere de o statiune turistica din Uruguay. Aparatul de zbor, un Beechcraft B-90 King Air, apartinea unei companii.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )